Ευχάριστα νέα περιλάμβανε το μενού της σημερινής προπόνησης για τον Νίκο Αναστόπουλο εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Κέρκυρα στο «Γεντί Κουλέ» .

Το πρόγραμμα περιλάμβανε δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα και ο τεχνικός του ΟΦΗ είδε με ικανοποίηση τον Φώτη Παπουλή να παίρνει μέρος στην απογευματινή προπόνηση σε αντίθεση με την πρωινή που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο 26χρονος επιθετικός της κρητικής ομάδας νιώθει πολύ καλύτερα από τις ενοχλήσεις που είχε στο δικέφαλο πριν και μετά το ματς με τον Παναιτωλικό και όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με τους «Φαίακες» .

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Στάθη Ταυλαρίδη που μπορεί και σήμερα να συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που έχει στους προσαγωγούς και αποκόμισε από το ματς με τον Παναιτωλικό αλλά το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ εκτιμά ότι και αυτός θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Ταυλαρίδης έκανε τρέξιμο και δεν συμμετείχε στις ασκήσεις τακτικής που έγιναν στη σημερινή απογευματινή προπόνηση.

Την ίδια ώρα ο Μανόλης Ζαχαράκης που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε ήδη ατομικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης και σε περίπου 20 ημέρες αναμένεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Στην απογευματινή προπόνηση έλαβε μέρος και ο Ζόρντι Λόπεθ που επέστρεψε από την Ισπανία όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες μετά από ειδική άδεια που του είχε δοθεί από τον Αναστόπουλο. Ο Ζ. Λόπεθ πάντως δεν βρίσκεται στα πλάνα του 53χρονου τεχνικού τόσο για το ματς με την Κέρκυρα όσο και για αυτό που ακολουθεί μεσοβδόμαδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Κέρκυρα θα συνεχιστεί την Πέμπτη με μία προπόνηση που θα γίνει στις 3.30 το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

* Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ οι διοικήσεις του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και της ΠΑΕ θα παραθέσουν από κοινού συνέντευξη τύπου με τους εκπροσώπους της εταιρίας τηλεπικοινωνιών «Vodafone» και θα μιλήσουν για την συνεργασία τους καθώς η εν λόγω εταιρία είναι χορηγός τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στον στίβο του ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook