Μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπής, στον Sfera 102.2 η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε η Νάνα Μούσχουρη στον γερμανικό Τύπο, κάνοντας αιχμηρά σχόλια για τους Έλληνες.

Η παρουσιάστρια του Alpha στην αρχή της συζήτησης, ξεκαθάρισε: «Ως καλλιτέχνιδα τη θαυμάζουμε πάρα πολύ για τα τραγούδια της» στη συνέχεια όμως είπε: «Αν έλεγε “είμαι θυμωμένη και ντρέπομαι για τους Έλληνες πολιτικούς” θα ήταν εντάξει μέχρι εκεί».

Ακόμη, η Ναταλία Γερμανού χαρακτήρισε «δικαιολογημένη» την αντίδραση που έχει προκαλέσει η συγκεκριμένη συνέντευξη, ενώ πρόσθεσε: «Μας απογοήτευσε όλους πάρα πολύ! […] Η κυρία Μούσχουρη δεν ζει στην Ελλάδα, ζει στο εξωτερικό, έχει μια μεγάλη περιουσία, την οποία με την καριέρα της την απέκτησε και δεν είναι κατακριτέο. Αντί να κάνει δηλώσεις, θα μπορούσε να κάνει μια δωρεά σε ένα ορφανοτροφείο». Ο σχολιασμός της συνέντευξης από τη Ναταλία Γερμανού ολοκληρώθηκε, λέγοντας: «Απογοήτευσε πάρα πολύ κόσμο και είναι κρίμα γιατί ήταν μια μεγάλη καλλιτέχνιδα».

H Νάνα Μούσχουρη έδωσε στη γερμανική ιστοσελίδα «Welt Online» και μίλησε με ιδιαίτερα σκληρά λόγια για την Ελλάδα και τους Έλληνες: «Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες σήμερα, κάτι που κατανοώ και θεωρώ σωστό. Είμαι θυμωμένη με τους Έλληνες και προπαντός με τους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα. Χρειαζόμαστε την Ευρώπη όλοι μας. Ακόμη και οι Έλληνες πρέπει να μάθουν να εξοφλούν τα χρέη τους. Οι σοσιαλιστές έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα. Ενθάρρυναν τους ψηφοφόρους τους να πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να εργάζονται πολύ στις σίγουρες και καλοπληρωμένες δουλειές τους» είπε η ίδια και συνέχισε λέγοντας: «Δεν κατανοώ την αντι-γερμανική διάθεση στην πατρίδα μας. Είμαι πραγματικά πολύ πολύ θυμωμένη. Ντρέπομαι. Το αισθάνομαι ως προδοσία. Η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια, αλλά όχι δωρεάν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook