Για το τεύχος Ιανουαρίου του αμερικανικού περιοδικού InStyle φωτογραφήθηκε η Τζένιφερ Γκάρνερ και μίλησε για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ, που μετρά ήδη επτά χρόνια, για τις δύο κόρες τους αλλά και το τρίτο παιδί που περιμένει.

Για τον γάμο της με τον Άφλεκ, η 38χρονη Γκάρνερ είπε χαρακτηριστικά:«Δεν ξέρω πώς ή γιατί πάει τόσο καλά. Και οι δύο ξέρουμε ότι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε όσα κάνουμε αν δεν είχαμε ο ένας τον άλλο. Ειλικρινά, θα έκανα τα πάντα για αυτό τον άντρα, γιατί ξέρω ότι δεν το θεωρεί δεδομένο».

Όσο για την εγκυμοσύνη της, η ηθοποιός είπε ότι προσπαθεί να υπολογίζει το βάρος που παίρνει, αλλά παραδέχτηκε πως είναι δύσκολο να αποφύγει κάποια φαγητά. «Τα παιδιά μου δεν είχαν δει ποτέ πριν Doritos. Με ρωτούσαν: "Μαμά, πού το βρήκες αυτό το πορτοκαλί πατατάκι; Το θέλω αυτό". Εύχομαι να ήμουν ένα από αυτά τα όμορφα κορίτσια που όταν είναι σε εγκυμοσύνη, φορούν skinny jeans. Αλλά εγώ παίρνω βάρος».

http://im2a.yupi.gr/y2/icemax_620_706a9f08e3458feaba1090b26d27b16c.jpghttp://www.gossipcop.com/wp-content/uploads/2010/10/phpThumb_generated_thumbnailjpg1.jpeg

http://www4.pictures.zimbio.com/fp/Jennifer+Garner+Ben+Affleck+Take+Family+Park+N_pqG-TP9VWl.jpg