Μάλλον αγιασμό θα πρέπει να κάνουν στον Εργοτέλη με τόσους τραυματισμούς που έχουν μαζευτεί στην κρητική ομάδα.

Μετά τους Ολίσε, Μπέτο , Μπούντιμιρ και οι Φραγκουλάκης και Κυριακίδης μπήκαν στην λίστα των τραυματιών σήμερα καθώς και στους δύο παρουσιάστηκαν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Ο Φραγκουλάκης έχει κάποιες ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με την Δόξα Δράμας ενώ ο Κυριακίδης αποχώρησε με τις δικές του ενοχλήσεις από την προπόνηση της Τετάρτης και η κατάσταση του όπως και αυτή του Φραγκουλάκη θα επανεκτιμηθούν στην αυριανή απογευματινή προπόνηση.

Όσον αφορά τους Ολίσε και Μπέτο συνέχισαν και την Τετάρτη το ατομικό τους πρόγραμμα και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η προπόνηση της Πέμπτης θα είναι και η καθοριστική η οποία θα δείξει το αν μπορούν ο Νιγηριανός και ο Βραζιλιάνος μέσος να υπολογίζονται για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό.

Για αυτό το παιχνίδι έχει τεθεί οριστικά νοκ άουτ ο Μάριο Μπούντιμιρ που αναμένεται να λείψει για περίπου δύο εβδομάδες από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο πέλμα. Στον αντίποδα το μόνο ευχάριστο για τον Καραγεωργίου εν όψει Λεβαδειακού είναι η επιστροφή του Μάριο Χίμπλιγκερ που εξέτισε την ποινή του και έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στους Βοιωτούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook