Ποιός σταρ έχει πάρει το όνομά του από πολυκατάστημα και ποιός  σπούδασε βιοχημική μηχανική; Όλα όσα δεν ξέρατε για τους διάσημους, παρακάτω!

\"\"

Η Rose McGowan γεννήθηκε μέσα σε μια θρησκευτική αίρεση. Οι γονείς της ήταν μέλη της αίρεσης Παιδιά του Θεού, και σε ηλικία δεκαπέντε ετών διάλεξε να πάρει το δικό της δρόμο, περιγράφοντας κάποια από τις θρησκευτικές πρακτικές ως «τρομακτικές».

\"\"

Η Blake Lively και ο Penn Badgley γνωρίζονται από έντεκα ετών, καθώς η μητέρα της Lively ήταν η δασκάλα υποκριτικής του Badgley.
\"\"
H Taylor Swift αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική όταν, σε ηλικία δέκα ετών, κάποιος που είχε έρθει να επισκευάσει τον υπολογιστή της, της έδειξε να παίζει τρία ακόρντα.

\"\"
Ο Ashton Kutcher σπούδαζε βιοχημική μηχανική, αλλά τα παράτησε για να γίνει μοντέλο και ηθοποιός.

\"\"
Η Zoe Saldana ήταν μπαλαρίνα στο Faces Theatre στη Νέα Υόρκη, πριν αποφασίσει να γίνει ηθοποιός.

\"\"
Η Mila Kunis γεννήθηκε στο Chernivtsi και μιλούσε μόνο ρώσικα μέχρι την ηλικία των επτά ετών.

\"\"
H Rihanna ήταν δόκιμος στο στρατό και λοχίας της ήταν η τραγουδίστρια Shontelle!

\"\"
Η Halle Berry πήρε το όνομά της από ένα πολυκατάστημα. Οι γονείς της διάλεξαν το Halle, ως φόρο τιμής στο πολυκατάστημα του Οχάιο, Halle’s Department Store.

\"\"
Η Jennifer Garner μεγάλωσε πάρα πολύ συντηρητικά. Δεν της επιτρεπόταν να βαφτεί ή να φορέσει μπικίνι μέχρι να γίνει δεκαέξι ετών. Η ίδια αστειεύεται λέγοντας ότι η οικογένειά της ήταν «ένα βήμα πριν τους  Amish».

\"\"
Ο Tom Cruise ήθελε να γίνει καθολικός ιερέας και μάλιστα είχε πάει σε ένα συνέδριο Φραγκισκανών σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών.

\"\"
Η διαφήμιση του Brad Pitt για την Toyota απαγορεύτηκε στη Μαλαισία, όταν ο υφυπουργός πληροφοριών της χώρας έκρινε ότι η εμφάνισή του μπορεί να κάνει τους συμπατριώτες του να αισθάνονται κατώτεροι. «Γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε τα πρόσωπά τους στις διαφημίσεις μας;» είχε πει ο Zainuddin Maidin. «Δεν είναι οι δικοί μας άνθρωποι αρκετά όμορφοι;»

\"\"
Ο Sam Mendes ήταν να ταξιδέψει με την πτήση 77 της American Airlines, που έπεσε πάνω στο Πεντάγωνο στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001. Ένα μήνα αργότερα, η γυναίκα του, Kate Winslet πετούσε με την κόρη τους όταν ένας που έκανε τον τρομοκράτη σηκώθηκε και άρχισε να ουρλιάζει: «Θα πεθάνουμε όλοι», αναγκάζοντας τον πιλότο να κάνει αναγκαστική προσγείωση. Από τότε, το ζευγάρι δεν πετάει ποτέ μαζί, από φόβο μήπως αφήσουν τα παιδιά τους ορφανά.

(fashionlove)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook