Άφωνη παρακολουθεί η κοινή γνώμη της Σουηδίας τις εξελίξεις σε μια υπόθεση της δολοφονίας ενός 4χρονου παιδιού το οποίο βρέθηκε νεκρό πριν από 59 ημέρες έξω από έναν παιδότοπο!

Τελικά την Τετάρτη, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ένα αγόρι 10 χρονών ομολόγησε ότι στραγγάλισε το 4χρονο παιδάκι με ένα σκοινί αφού πρώτα είχαν τσακωθεί.

Όλα έγιναν στο χωριό Λιούνγκμπι με θύμα ένα αγοράκι 4 ετών με το όνομα Τέξας.

Ο 4χρονος είχε εξαφανιστεί στις 16 Οκτωβρίου από την αυλή του σπιτιού του. Σύμφωνα με τα σουηδικά ΜΜΕ, το μικρό αγοράκι έπαιζε με άλλα παιδιά τα οποία όμως το κυνήγησαν και βγήκε έξω από την αυλή.

Το πτώμα του βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα λίγο πιο κάτω σε ένα πάρκο.

Πάνω από 35 αστυνομικοί ασχολήθηκαν με την υπόθεση, ενώ όλες αυτές τις εβδομάδες ανακρίθηκαν πάνω από 65 παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών.

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες είχαν στραφεί σοτν 10χρονο, όμως επειδή η υπόθεση είχε να κάνει με παιδιά οι χειρισμοί έπρεπε να είναι λεπτοί.

Τελικά ο μικρός ομολόγησε και η υπόθεση έκλεισε. Σύμφωνα με την σουηδική νομοθεσία παιδιά κάτω των 15 ετών δεν διώκονται ποινικά, όποιο και να είναι το αδίκημα. Έτσι το θέμα του 10χρονου θα επιληφθούν οι υπηρεσίες πρόνοιας….

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook