Λίγη ώρα μετά την πρωτοφανούς αγριότητας αιματηρή ληστεία που έγινε σε βάρος ενός 52χρονου στην Πάτρα, οι δράστες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας. Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 24 και 31 χρόνων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Οι δύο κακοποιοί είχαν επιτεθεί στον 52χρονο στη μέση του δρόμου και, αφού τον χτύπησαν ρίχνοντάς τον στο έδαφος, τον απείλησαν με μαχαίρι ζητώντας του χρήματα. Όταν εκείνος προσπάθησε να αντισταθεί, ο 24χρονος τον τραυμάτισε με το μαχαίρι στον μηρό! Στη συνέχεια, άρπαξαν από τις τσέπες του 60 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή. Όμως, έπεσαν σε περιπολία αστυνομικών που συνέλαβε τον 31χρονο, ενώ ο 24χρονος παραδόθηκε λίγο αργότερα στην Ασφάλεια Πατρών.

Στην είσοδο του σπιτιού του, στο Χαροκόπι Ιωαννίνων, είχαν στήσει ενέδρα δύο άγνωστοι κακοποιοί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους σε έναν 77χρονο και τον χτύπησαν ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Αμέσως μετά, του άρπαξαν από την τσέπη ένα μεγάλο χρηματικό και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση με ένα αυτοκίνητο. Το θύμα μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook