Σε μια σημαντική ενέργεια κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς προχώρησαν ο Δήμος Φαιστού και η εταιρία Βότομος Α.Ε. – νερά Zaro’s.

Μετά από συνεργασία της Δημάρχου Φαιστού και προέδρου της εταιρίας Μαρίας Πετρακογιώργη Αυνφαντάκη, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιώργο Δουλγεράκη, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο της Βότομος Α.Ε. συλλέχθηκαν όλες οι ανάγκες για προσφορά νερού, σε διάφορα ιδρύματα και φορείς του Δήμου Φαιστού, προκειμένου να διανεμηθούν παλέτες με νερό Zaro’s δωρεάν, σε δημότες που χρειάζονται φροντίδα και υποστήριξη.

Τη διανομή επέβλεψε προσωπικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, ενώ συνολικά διατέθηκαν παλέτες με Φυσικό Μεταλλικό νερό σε Ειδικά Σχολεία του Δήμου, σε Κέντρα Περίθαλψης Παιδιών, σε Ιδρύματα, συσσίτια της Εκκλησίας, καθώς και σε Πολιτιστικούς Συλλόγους που πραγματοποιούν δράσεις ανθρωπιάς για τις ημέρες των γιορτών.

Συγκεκριμένα, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Zaro’s διατέθηκε στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Τυμπακίου, στο Κέντρο Περίθαλψης Παιδιών Πόμπιας, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Δημοτικής Ενότητας Μοιρών, στο Ίδρυμα Παναγίας Καλυβιανής, καθώς και στον Άγιο Γεώργιο Μοιρών για τα συσσίτια που πραγματοποιεί.

Φυσικό Μεταλλικό νερό Zaro’s διανεμήθηκε παράλληλα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου προκειμένου να διατεθεί σε οικογένειες που έχουν ανάγκη στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Προσφοράς» του Συλλόγου, καθώς και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μοιρών, για την ενίσχυση εκδήλωσης που πραγματοποιείται το Σάββατο, προκειμένου να υποστηριχθεί οικονομικά ιδιαίτερα δύσκολη επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθεί δεκαεννιάχρονη κοπέλα.

«Συνεχίζουμε να κάνουμε το αυτονόητο και να ανταποκρινόμαστε με όποιο τρόπο μπορούμε στη σημερινή δύσκολη συγκυρία» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της η Δήμαρχος Φαιστού για να προσθέσει:

«Οι μέρες μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά τα Χριστούγεννα είναι η μόνη μεγάλη γιορτή στο χρόνο, που μπορεί να φωτίσει τις καρδιές των ανθρώπων. Γι’ αυτό δίνουμε κι εμείς μια αχτίδα φωτός στο Δήμο μας, θέλοντας να κρατήσουμε ζωντανή μια σπίθα αγάπης που δεν πρέπει να εκλείψει».

Υπενθυμίζεται πως στο Δήμο Φαιστού συνεχίζεται η λειτουργία της «Φάτνης Προσφοράς» όπου δημότες, αλλά και όλοι οι πολίτες, μπορούν εφόσον έχουν τη δυνατότητα να φέρνουν τρόφιμα ή είδη που δεν χρειάζονται πια, στο Δήμο, προκειμένου να διατεθούν σε οικογένειες και ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook