Η αντιμετώπιση που έχει ο ΟΦΗ από την διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια ήταν το κύριο κομμάτι που ξεχώρισε στις δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου στο περιθώριο της παρουσίασης της συνεργασίας του ΟΦΗ με την «Vodafone».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα διαιτητικά λάθη των τελευταίων παιχνιδιών εις βάρος της κρητικής ομάδας τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Την Κυριακή επειδή είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι θα πρέπει η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της».

Ο N. Αναστόπουλος στην αρχική του τοποθέτηση με αφορμή και το ματς που έρχεται την Κυριακή με την Κέρκυρα τόνισε :

«Το ματς με την Κέρκυρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς έχουμε αποδείξει ειδικά μέσα στο Ηράκλειο ότι πάντα έχουμε τον πρώτο λόγο. Θέλω όμως να σταθώ στο θέμα με την διαιτησία όπου δεν είχα ασχοληθεί τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής μέχρι τώρα. Στα τελευταία παιχνίδια όχι μόνο δεν μα δίνεται πέναλτι και η αποβολή του παίκτη της αντιπάλου ομάδας αλλά φτάνουμε στο σημείο να αποβάλλεται παίκτης δικός μας. Την Κυριακή επειδή είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι θα πρέπει η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της. Αυτό το λέω γιατί τελευταία παρουσιάζονται τέτοιου είδους προβλήματα. Από εκεί και πέρα εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε την δουλειά μας και να κερδίσουμε. Έχουμε προβλήματα με τους Παπουλή, Ταυλαρίδη και Μπουλούτ και θα τους περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή».

Για το μέχρι που θέλει να φτάσει η ομάδα του στο τέλος του πρώτου γύρου :

«Δεν έχει καμία σημασία πόσους βαθμούς θα πάρουμε στον πρώτο γύρο . Αυτή την στιγμή για να τελειώσει ο πρώτος γύρος απολείπονται τρία παιχνίδια. Εμείς βλέπουμε μπροστά το παιχνίδι της Κυριακής και έπονται και τα επόμενα παιχνίδια. Όταν με το καλό τελειώσει ο πρώτος γύρος που θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα θα μπορούμε να πούμε και περισσότερα. Εμάς ο στόχος μας δεν είναι τι θα κάνουμε στον πρώτο γύρο και θα κάνουμε τον απολογισμό μας όταν τελειώσει το πρωτάθλημα.

Όσο για την αναμέτρηση του Κυπέλλου που ακολουθεί την άλλη εβδομάδα με την Παναχαϊκή και τους στόχους του ΟΦΗ στο συγκεκριμένο θεσμό ο Ν. Αναστόπουλος επισήμανε :

«Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους μας».

«Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας »

Δηλώσεις για το ματς με την Κέρκυρα έκανε και ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ ο Γιώργος Γεωργίου όπου τόνισε :

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Έχουμε πει ότι θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το γήπεδο μας και με τη αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια και θα πρέπει να το κερδίσουμε για να κοιτάμε με αισιοδοξία την συνέχεια.

Αναφορικά με τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρώτου γύρου και τους στόχους του ΟΦΗ σε αυτά :

«Το μυαλό μας είναι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά . Τα δύο παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας , μας κάνουν αισιόδοξους ότι μπορούμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον πρώτο γύρο και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας όλα τα παιδιά για να πάρουμε το απόλυτο σε αυτά τα δύο ματς».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook