Η κλήρωση για την α’ φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων-Ανδρών ανέδειξε σαν αντιπάλους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων το Ν.Ο. Ρεθύμνου και τον Ν.Ο. Αγίου Νικολάου.

Οι αναμετρήσεις, εάν είναι σε θέση να λειτουργούν εκείνη την περίοδο τα κολυμβητήρια Χανίων και Αγίου Νικολάου, θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 20-22 Ιανουαρίου 2012.

Στους Νέους-Άνδρες του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES προπονητής είναι ο Μάκης Βολτυράκης που τονίζει (nox.gr): «Σε αυτή την κατηγορία, ο στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε όμως, πρέπει να… προπονούμαστε. Κανείς δεν κατεβαίνει σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα θέτοντας ένα τόσο μεγάλο στόχο εφόσον προηγουμένως δεν έχει πραγματοποιήσει την ανάλογη προετοιμασία. Αν υπάρχει πισίνα, έχουμε μεγάλες ελπίδες να καταφέρουμε αυτό το στόχο. Γενικά, στη διακοπή, είχα σκοπό να ρίξω βάρος σε αυτά τα παιδιά γιατί δεν είχαμε πρωτάθλημα αλλά και γιατί αυτά τα παιδιά έχουν μεγάλες προοπτικές. Πρόκειται άλλωστε για παιδιά που σε 1-2 χρόνια θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα. Με το να μην έχουμε πισίνα όμως, δυστυχώς έχουμε μείνει πίσω. Τουλάχιστον, όπως διαφαίνεται θα μπει και πάλι πετρέλαιο στο κολυμβητήριο και η μικρή έστω πισίνα, λογικά θα δουλέψει χωρίς προβλήματα για όλη τη χρονιά. Ευελπιστώ να υπάρξει και κάτι ανάλογο με τη μεγάλη πισίνα έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάμε τόσο καλά όσο έχουμε θέσει ως στόχο».

Δηλώσεις έκανε και η έφορος του τμήματος υποδομών υδατοσφαίρισης του ΝΟΧ, Μαρία Φραγκονικολάκη, που εξέφρασε την ελπίδα της για εξάλειψη των προβλημάτων στην προετοιμασία της ομάδας, ώστε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους οι νεαροί πολίστες:  «Αν είμαστε λίγο τυχεροί, τα παιδιά του Ν.Ο.Χ. διεκδικούν μια θέση στην 3άδα του πρωταθλήματος. Είναι ένας στόχος που για πολλά από αυτά τα παιδιά δουλεύεται από τα 5 τους χρόνια! Πρόκειται άλλωστε για τα παιδιά που κατέκτησαν πέρσι τη 2η θέση στο εφηβικό. Φέτος, η ομάδα μας θα είναι ενισχυμένη και με τον Σολανάκη που είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον Ν.Ο.Χ. αλλά και θεωρείται ένας από τους καλύτερους φουνταριστούς στην ηλικία του. Σίγουρα, τα προβλήματα επηρεάζουν αυτή την ομάδα που έχει τα εχέγγυα να βάλει πλώρη για πολύ ψηλά φέτος, ωστόσο αισιοδοξούμε ότι θα ξεπεραστούν».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook