Ένα επιπλέον λόγω πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο θα έχουν οι παίκτες του Εργοτέλη για να πάρουν τη νίκη στη Σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας έδωσε το παρόν ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης που μίλησε μετά από αρκετό καιρό στους ποδοσφαιριστές του και αφού τους ζήτησε να κερδίσουν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τονίζοντας τους ότι πιστεύει στις δυνατότητές τους , τους υποσχέθηκε ότι ένα διπλό στη Λιβαδειά θα συνοδευτεί και με το ανάλογο πριμ που θα ανέρχεται στα 15.000 ευρώ και θα είναι το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα.

Νόκ άουτ και ο Ολίσε

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα εν όψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό υπήρχαν ευχάριστα και δυσάρεστα νέα για τον Νίκο Καραγεωργίου. Στα δυσάρεστα συγκαταλέγεται το γεγονός ότι και στην προπόνηση της Πέμπτης ο Εγκούτου Ολίσε που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός μάχης για το μάτς του Σαββάτου όπου είναι ήδη εκτός ο Μπούντιμιρ που και σήμερα έκανε θεραπεία στο πέλμα αλλά και ο Κουτσιανικούλης που είναι τιμωρημένος από την διοίκηση για τα επόμενα δύο παιχνίδια.

Ατομικό πρόγραμμα όμως ακολούθησαν την Πέμπτη και ο Βίσιο με τον Τζούνιορ, αλλά φαίνεται ότι δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο πρώτος έχει ένα αιμάτωμα στο πόδι και ο δεύτερος έμεινε εκτός καθαρά για προληπτικούς λόγους προκειμένου να ξεκουραστεί.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα κάνουν οι παίκτες στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 10 το πρωί και στην συνέχεια η αποστολή που θα επιλέξει ο Ν. Καραγεωργίου θα πετάξει για την Αθήνα.

* Συνέντευξη στο σάιτ της Super League θα δώσει αυτή την εβδομάδα ο Μιχάλης Φραγκουλάκης του Εργοτέλη και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων που θα έχουν την δυνατότητα μέχρι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί με τις ερωτήσεις που θα στείλουν στην επίσημη ιστοσελίδα www.superleaguegreece.net θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στην κλήρωση για μια υπογεγραμμένη εμφάνιση του Μιχάλη Φραγκουλάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook