Η Vodafone με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι θα είναι ο Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ ΟΦΗ ενώ ανανεώνει την υποστήριξη της και στο τμήμα Στίβου του Αθλητικού Ερασιτεχνικού Σωματείου του ΟΦΗ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, ενισχύοντας ενεργά τη σημαντική προσπάθεια που πραγματοποιούν. Η χορηγία της Vodafone στην ΠΑΕ και το τμήμα Στίβου του ΟΦΗ αναδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον καθώς και τη διαρκή της υποστήριξη τόσο στον αθλητισμό όσο και στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας του Ηρακλείου αλλά και ευρύτερα της Κρήτης.

Στη Συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε σήμερα στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η εκπρόσωπος της Vodafone τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν έχει ως μοναδικό στόχο την προβολή του χορηγού, αλλά, και την ουσιαστική υποστήριξη της ΠΑΕ και του τμήματος Στίβου, προκειμένου να επιτευχθεί η δυναμικότερη παρουσία τους στις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν, καθώς και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, η οποία δηλώνει διαρκώς και εμπράκτως τη στήριξή της στον ΟΦΗ».

Από την πλευρά της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Πρόεδρος κ. Ν. Μαχλάς δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Vodafone. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η στήριξη της Vodafone στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ευχαριστούμε θερμά για την ειλικρινή συνεργασία».

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κ. Βασίλης Ξημέρης τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που η Vodafone, μια μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών, συνεργάζεται με ένα από τα πιο μεγάλα και ιστορικά Σωματεία, όπως είναι ο ΟΦΗ. Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε τη Vodafone γιατί με τη βοήθεια της, συμβάλει τα μέγιστα προκειμένου το τμήμα Στίβου του ΟΦΗ να βρίσκεται σταθερά στα κορυφαία Σωματεία της χώρας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook