Δεντροφυτεύσεις στο πλαίσιο Δράσεων Πρασίνου του Δήμου Φαιστού, πραγματοποιούνται σε Δημοτική Ενότητα Μοιρών, καθώς και στη Δημοτική Ενότητα Ζαρού.

Οι δεντροφύτευσεις είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, από εκπροσώπους του Δήμου Φαιστού, μέλη των Δημοτικών Ενοτήτων Μοιρών και Ζαρού, αλλά και εκπροσώπους Συλλόγων.

Ειδικότερα στη Δημοτική Ενότητα Μοιρών, η δεντροφύτευση θα πραγματοποιηθεί από εκπροσώπους της Δημοτικής Κοινότητας Μοιρών, που θα συναντηθούν στις 10.00 το πρωί στην πλατεία Δημαρχείου. Τη δεντροφύτευση στηρίζουν, αλλά και συμμετέχουν σε αυτή, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μοιρών, του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπαριανών, εκπρόσωποι των Εθελοντών Σαμαρειτών και πολίτες. Συνολικά θα φυτευτούν περισσότερα από 150 δέντρα σε διάφορα σημεία της Δημοτικής Ενότητας Μοιρών, σε Μοίρες και Καπαριανά.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι δεντροφυτεύσεις στη Δημοτική Ενότητα Ζαρού. Υπενθυμίζεται πως ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαρού, είχαν συμμετάσχει στις δράσεις του Δήμου, μετά από σχετικό αίτημα τους να υποστηρίξουν τις διάφορες δεντροφυτεύσεις. Ο Δήμος Φαιστού είχε δεχτεί με χαρά τη συνεργασία και είχε παραδώσει δέντρα προκειμένου να υλοποιηθούν οι συγκεκριμένες δράσεις.

Τη «σκυτάλη» αυτή την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, παραλαμβάνουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Μορωνίου και Μακρών. Συνάντηση για την έναρξη της δεντροφύτευσης στο Μορώνι έχει προγραμματιστεί στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μορωνίου. Για τις 11.00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η συνάντηση στις Μάκρες στην πλατεία των Μακρών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook