Με τους Φώτη Παπουλή και Στάθη Ταυλαρίδη να δίνουν κανονικά το παρόν στην προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη το απόγευμα η προετοιμασία του ΟΦΗ για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο «Γεντί Κουλέ».

Οι δύο ποδοσφαιριστές που τις τελευταίες μέρες αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμών επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του Αναστόπουλου για το ματς με τους «Φαίακες» γεμίζοντας κατά πολύ το οπλοστάσιο του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Κυριακής. Έτσι οι μοναδικοί απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Ζόρντι Λόπεθ και ο τραυματίας Ζαχαράκης που έκανε αρθροσκόπηση στο γόνατο.

Ο Αναστόπουλος παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος βάση της απόδοσης της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έχει τονίσει στους παίκτες της ομάδας του ότι το παιχνίδι με τους «Φαίακες» κρύβει κινδύνους και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί πιέζοντας από το πρώτο λεπτό για να βάλουν ένα γκολ και να καθαρίσουν τη νίκη από νωρίς καθώς όπως τους επισήμανε η Κέρκυρα θα παίξει κλειστά για να μην δεχτεί γκολ και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με την Κέρκυρα θα συνεχιστεί την Παρασκευή με μια προπόνηση που θα κάνουν οι παίκτες της κρητικής ομάδας στις 3.30 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook