Στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό παραδόθηκαν κάποια από τα αντικείμενα που συλλέγει ο Δήμος Φαιστού, στο πλαίσιο της «Φάτνης Προσφοράς» που πραγματοποιεί για τις ημέρες των γιορτών.

Τα πρώτα αντικείμενα, που προσέφεραν ενεργοί πολίτες του Δήμου Φαιστού, αλλά και επιχειρηματίες, παρέλαβε ο Υπαρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, κ. Άγγελος Πατεράκης.

Στη διανομή συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Γιάννης Φασομυτάκης, ενισχύοντας τη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται για κοινωνική προσφορά, ευαισθησία κι ενεργοποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι η «Φάτνη Προσφοράς» ξεκίνησε ως ιδέα του Δήμου Φαιστού, με στόχο τη συλλογή τροφίμων και αντικειμένων για να προσφερθούν σε οικογένειες και ανθρώπους του Δήμου που έχουν ανάγκη. Η προσπάθεια ενισχύεται από φορείς, εταιρίες του Δήμου, αλλά και πλήθος Ενεργών Πολιτών, οι οποίοι δέχονται οικειοθελώς να βοηθήσουν το συνάνθρωπο σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη. 

«Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες του Δήμου μας που δέχτηκαν να συμμετέχουν σε αυτή την τόσο σημαντική δράση για ανθρώπους που έχουν ανάγκη» ανέφερε η Δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη για να προσθέσει:

«Η φάτνη προσφοράς είναι μια απόδειξη πως οι αξίες και τα ιδανικά εξακολουθούν να υπάρχουν. Είναι μια πράξη αγάπης τις ημέρες των γιορτών, ως ελάχιστο δείγμα του ότι λύσεις μπορούν να βρίσκονται αρκεί να προσπαθούμε γι’ αυτές. Σ’ αυτή μας την προσπάθεια καλούμε όλους τους πολίτες και όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα ασφαλώς, να συμμετέχουν και να συνδράμουν με όποιο τρόπο μπορούν».

Η Φάτνη Προσφοράς εξακολουθεί να λειτουργεί στο Δήμο Φαιστού, ενώ όσοι πολίτες ή εκπρόσωποι επιχειρήσεων επιθυμούν να προσφέρουν,  μπορούν να προσέρχονται στο Δήμο Φαιστού, ή να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 28923 40 203 στο γραφείο Δημάρχου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook