Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί ο Εργοτέλης στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (5.15 μ.μ Novasports 2).

Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε την Παρασκευή το πρωί στο Παγκρήτιο Στάδιο ο Νίκος Καραγεωργίου άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Μπούντιμιρ και Ολίσε καθώς και τον τιμωρημένο από την διοίκηση Βασίλη Κουτσιανικούλη που θα λείψει και από την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Πέρα από αυτούς τους τρεις παίκτες εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο Ντάτομο, ο Κανδηλάκης και οι γνωστοί τραυματίες Αθανασίου και Ρομάνο.

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν και είναι αρκετά σημαντικά στον Εργοτέλη έχουν πίστη για τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό του Γ. Παράσχου ενώ για το διπλό στη Λιβαδειά υπάρχει και έξτρα κίνητρο με το πριμ των 15.000 ευρώ που έταξε στους παίκτες της ομάδας του ο Απόστολος Παπουτσάκης σε περίπτωση που κερδίσουν τον Λεβαδειακό.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας επέλεξε συνολικά 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό που είναι οι : Καβουσάκης, Πίρσον, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπέτο, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Ρέντζας και Καρέλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook