Τα ιταλικά ταχυδρομεία εντόπισαν δέκα φακέλους με σφαίρες που απευθύνονταν στον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, στον πρώην πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στον επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος Πιερλουίτζι Μπερσάνι, στην υπουργό Εργασίας Έλσα Φορνέρο, όπως και στις κυριότερες εφημερίδες της χώρας.

Οι σφαίρες είχαν τοποθετηθεί μέσα σε φακέλους που περιείχαν και ανάληψη ευθύνης της οργάνωσης Κίνημα Ένοπλων Προλετάριων (Μοvimento Armati Proletari). <<Θα την πληρώσετε όλοι, θα σας πλήξουμε και θα είναι ένας πόλεμος μέχρι τελικής πτώσης. Πρόκειται να πληρώσετε τα οικονομικά μέτρα με αίμα>>, αναφέρεται στην προκήρυξη.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν ότι το τελευταίο αυτό γεγονός αυξάνει ακόμη περισσότερο την κοινωνική ένταση, μετά την έκρηξη πακέτου που είχε παραδοθεί σε διευθυντή της υπηρεσίας για την συλλογή των φόρων Equitalia και τον εντοπισμό, χθες, νέου εκρηκτικού πακέτου, σε άλλα γραφεία της ίδιας, πάντα, εταιρίας. Την ευθύνη για την αποστολή των πακέτων ανέλαβε η άτυπη αναρχική ομοσπονδία Fai.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook