Το νέο,συλλογικό, βιβλίο του καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης κ.Κ.Ζοπουνίδη υπο τον τίτλο «Μάνατζμεντ της Κρίσης» θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Δευτέρα 19/12 στις 6 μμ και στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής τράπεζας Χανίων.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το τμήμα HJ-06 Κρήτη-Κύδων της Ahepa Hellas με την υποστήριξη του γυναικείου τμήματος «Τυθίες».

Η παρουσίαση θα γίνει από τον δρα Φ.Καλφάογλου, ενώ στην διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και βράβευση του κ.Ζοπουνίδη για το επιστημονικό και διδακτικό του έργο, στην χρηματοοικονομική – διοικητική επιστήμη.

«Μάνατζμεντ της Κρίσης»

Ο συλλογικός αυτός τόμος φιλοδοξεί μέσα από την παράθεση στοιχείων ή την ανάλυση ευρημάτων ερευνών να δώσει βασικές οδηγίες διαχείρισης αυτής της κρίσης, απαντώντας σε καίρια ερωτήματα όπως πώς θα εξασφαλίσει κανείς τα χρήματά του, πώς θα επωφεληθεί από τις ευκαιρίες της κρίσης, πώς θα κάνει βιώσιμη την επιχείρησή του, πώς θα διαχειριστεί το ρίσκο νέων επενδύσεων, πώς θα αποκωδικοποιεί τις πληροφορίες με τις οποίες τον βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook