Εδώ και δυο μήνες η Σύλβια Παπαδάκη δοκιμάζει –με επιτυχία– την τύχη της στη Νέα Υόρκη. Έτσι είναι αυτά: όταν τελειώσει ο άρτος, αποχωρεί και το θέαμα.

«Στη Νέα Υόρκη ήρθα το Σεπτέμβριο. Κάνω πολλά κάστινγκ και έχω ήδη κλείσει κάποιες δουλειές. Θα επιστρέψω Ελλάδα για τις γιορτές και μετά θα πάω στο Μαϊάμι. Μένω στο Σόχο, έχω γνωρίσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο και βγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ: στο Boom Boom Room, που έχει την καλύτερη θέα της πόλης, στο Electric Room για ροκ καταστάσεις και στο Provocateur για χορό ως το πρωί. Είμαι εθισμένη στο φαγητό του Café Habana, απέναντι από το οποίο μένω, στο μπέργκερ του Balthazar και στα cupcakes τoυ Magnolia».

\"http://www.athensbars.gr/sites/default/files/images/sylvia_papadaki765678890.jpg\"Και πώς συμπεριφέρονται σε μια όμορφη Ελληνίδα της κρίσης οι Νεοϋορκέζοι; «Μου την πέφτουν πολύ σπάνια στους δρόμους. Είναι όλοι πολύ απασχολημένοι με τις δουλειές τους. Στα κάστινγκ τούς αρέσει όταν λέω ότι είμαι Ελληνίδα, αλλά πραγματικά ενθουσιάζονται όταν ακούνε πως κατάγομαι από την Κρήτη, την οποία έχουν στο μυαλό τους ως ένα μαγικό μέρος. Δε φαίνεται να έχουν ακούσει για την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας. Ούτε να γνωρίζουν πολλά μοντέλα από Ελλάδα».

(yupi)

\"http://im2a.yupi.gr/y2/icemax_620_0ec550a7fe27b929a434426f7df65ed8.jpg\"
\"http://4.bp.blogspot.com/_owUFYigGDIo/TGOjA-BvsAI/AAAAAAAAI2M/e5_9BqZJQbI/s1600/sylvia_papadaki.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook