Φιλανθρωπικό αγώνα διοργανώνουν Δικαστές και Δικηγόροι το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Ε.Σ. Χανίων, στον οποίο θα πάρουν μέρους οι διεθνείς Έλληνες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Στέλιος Μανωλάς και Δημήτρης Πίττας.

Στις 12.00 θα ξεκινήσει το παιχνίδι με την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων να ορίζει διαιτητές τους Δρακακάκη-Χάμπα-Μοιραδωράκη.

Αναλυτικά  η σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα για τον αγώνα:

«Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 διοργανώνεται, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Δικαστών-Δικηγόρων με τη συμμετοχή διεθνών Ελλήνων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών :

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ

Επειδή, η δικαιοσύνη είναι μεν τυφλή, αλλά έχει ανθρώπινο πρόσωπο.

Επειδή, το ποδόσφαιρο είναι το λαοφιλέστερο ομαδικό παιχνίδι.

Επειδή, δε σταματήσαμε να παίζουμε γιατί μεγαλώσαμε, αλλά μεγαλώσαμε γιατί σταματήσαμε να παίζουμε.

                      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Σας προσκαλούμε στο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ: ΔΙΚΑΣΤΩΝ (Με την ενίσχυση Δικαστικών Υπαλλήλων-Επιμελητών) – ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ (Δε χρειάζονται ενίσχυση), που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο των Χανίων στις 17 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα  Σάββατο και ώρα 12.00. Στον αγώνα θα συμμετέχουν οι διεθνείς Έλληνες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Στέλιος Μανωλάς και Δημήτρης Πίττας. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στο σύλλογο εθελοντικής προσφοράς «Ορίζοντα» με σκοπό τη στήριξη ατόμων που πάσχουν από καρκίνο».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook