Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. παραχώρησε την Παρασκευή ο προπονητής του Α.Ο. Χανιά, Γιάννης Πετράκης, που μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας και τις δυσκολίες που κρύβει.

Ο έμπειρος τεχνικός των «μπλε» τόνισε αρχικά: «Είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα, που διαθέτει στο σύνολό της έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Μανίκας, ο Σωτήρχος και ο Οξύζογλου. Από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση βάσει των όσων δουλεύουμε στις προπονήσεις και να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για την επιθετική δυστοκία που υπάρχει, κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια ο Ρεθυμνιώτης προπονητής απάντησε: «Σε όλα τα παιχνίδια δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν έχουμε καταφέρει να σκοράρουμε. Είναι σημαντικό το ότι δημιουργούμε φάσεις σε κάθε παιχνίδι. Στον αγώνα με τον Ηλυσιακό τις κάναμε γκολ τις ευκαιρίες, ενώ στο Ρουφ, όχι. Πιστεύουμε ότι με τη δουλειά που κάνουμε θα δικαιωθούμε», ενώ σε σχέση με το αν υπάρχει αμυντικό πρόβλημα είπε: «Αναφορικά με την άμυνα είναι αλήθεια ότι δεχτήκαμε γκολ σε όλα τα παιχνίδια. Παρόλα αυτά οι αντίπαλοι μας δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στην εστία μας, κάτι που σημαίνει ότι γίνεται καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα».

Στη συνέντευξη τύπου μίλησε ακόμα ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΧ και υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας, πάτηρ-Ιωάννης Καραμουσαδάκης, που έκανε το δικό του κάλεσμα για τα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας αλλά και της γυναικείας, παροτρύνοντας τον κόσμο να είναι προσεκτικός στη συμπεριφορά του: «Για πρώτη φορά το παιχνίδι του Α.Ο. Χανιά θα είναι υπό το φως των προβολέων, κάτι που δίνει άλλη αίγλη στην αναμέτρηση. Η παρουσία του κόσμου είναι εξόχως απαραίτητη, τόσο στο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας, όσο και σε εκείνο της γυναικείας, που είναι δύο ώρες νωρίτερα στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Συνιστώ στους φιλάθλους μας να είναι ήρεμοι, να μην κάνουνε έκτροπα και να έχουμε ένα καθαρό φύλλο αγώνος. Από την πλευρά μας κάνουμε τη δική μας προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά το ίδιο ζητάμε και από τον κόσμο, που πρέπει να κάνει υπομονή».

Από την μεριά του το μέλος της επιτροπής στήριξης της ΠΑΕ, Γιάννης Ντερμανάκης, τόνισε: «Είναι σημαντικό παιχνίδι αυτό της Κυριακής. Είναι το πρώτο παιχνίδι κρητικής ομάδας σε Β’-Γ’ εθνική που θα γίνει υπό το φως των προβολέων, όπως με φως γίνονται και οι προσπάθειες της διοίκησης του Α.Ο. Χανιά για την αναβάθμιση της ομάδας. Κάνουμε προσπάθεια, που χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και έχουμε σκοπό να επαναφέρουμε τον ΑΟΧ εκεί που του αρμόζει. Δημιουργούμε μία ομάδα με Κρητικούς παίκτες, αλλά και Χανιώτες, και μάλιστα με μικρό όρο ηλικίας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές και βήμα-βήμα οδηγούμαστε στην πρόοδο».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook