Η έλλειψη πετρελαίου που είχε ως συνέπεια να κλείσει το κολυμβητήριο της Ν.Χώρας καθιστά αδύνατη την διεξαγωγή των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι εκεί για το Σαββατοκύριακο. Έτσι μεταξύ άλλων δεν πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Κυριακή (20/2) ο αγώνας για την 6η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας πόλο ανάμεσα στον Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES και τον ΟΦΗ. Με δεδομένο αυτή τη φορά το μέγεθος του προβλήματος και απʼ ότι δείχνουν τα πράγματα, την αδυναμία εξεύρεσης άμεσης λύσης, η συγκεκριμένη αναμέτρηση αναβάλλεται επʼ αόριστον, κάτι που σίγουρα δυσχεραίνει το έργο της χανιώτικης ομάδας στην προσπάθεια που καταβάλλει να επιστρέψει στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Για τον ίδιο λόγο, παράταση επʼ αόριστον δίνεται και στη διεξαγωγή της ημερίδας ορίων κατηγοριών για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί, επίσης την Κυριακή (20/2), στις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Ν.Ο. Χανίων Χαρούλα Μυλωνάκη: «περιμένουμε από την επίσημη Πολιτεία να δραστηριοποιηθεί και νʼ αναλάβει άμεσα δράση! Δεν είναι μονάχα οι δύο εκδηλώσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο, είναι και ο αγώνας για την Α1 κατηγορία πόλο γυναικών, του Ρεθύμνου με την Βουλιαγμένη, που όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατο να διεξαχθεί. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα. Όλα τα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη! Την άλλη εβδομάδα πρόκειται να διεξαχθεί το πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης… Δεν πρόκειται για αστείο ότι απλά έκλεισε το κολυμβητήριο και αυτό είναι όλο! Πρόκειται για τεράστιο πρόβλημα. Θα επαναλάβω ότι περιμένω από την Πολιτεία να δραστηριοποιηθεί άμεσα και να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (16/2) λειτουργεί η 25άρα πισίνα, αλλά είναι άγνωστο εάν το υπάρχον πετρέλαιο θα διατηρήσει ζεστά τα νερά μέχρι την επόμενη μέρα…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook