Υπομονή ,προσοχή και πάθος από το πρώτο λεπτό είναι τα τρία στοιχεία που θα πρέπει να επιδείξει ο ΟΦΗ μέσα στο «Γεντί Κουλέ» την Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα προκειμένου να πάρει τη νίκη από την ομάδα των «Φαιάκων».

Αυτό τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μιλώντας για την αναμέτρηση της Κυριακής υπογραμμίζοντας ότι ένα γρήγορο γκολ θα ανοίξει τον δρόμο για τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στο «www.ofifc.gr» :

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα. Όλοι οι παίκτες πιστεύουμε ότι ο ΟΦΗ είναι καλύτερη ομάδα από την Κέρκυρα. Όμως όλοι ξέρουμε ότι αυτό δεν αρκεί να το λέμε, αλλά το δείξουμε με έργα την Κυριακή στο γήπεδο μας. Κανείς αντίπαλος δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη που είναι ο στόχος μας σε κάθε αγώνα που δίνουμε. Ο αγώνας της Κυριακής χρειάζεται υπομονή και προσοχή. Μπροστά στο κόσμος μας θέλουμε να επιστρέψουμε στις πολύ καλές εμφανίσεις και να πάρει η ομάδα μας τους 3 βαθμούς που δεν πήραμε στο Αγρίνιο. Η Κέρκυρα πιστεύω ότι θα αγωνισθεί κλειστά και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα όποια λάθη ίσως κάνουμε. Εμείς από τη δική μας τη μεριά θα πρέπει να έχουμε μεγάλο πάθος από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και φυσικά θα είναι ότι καλύτερο να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, δηλαδή να καταφέρουμε να μετατρέψουμε σε ουσία την πρώτη ή δεύτερη ευκαιρία που θα δημιουργήσουμε. Θέλουμε τη νίκη για να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας τη χαρά, την οποία τους στερήσαμε πριν από μερικές ημέρες. Φυσικά η επιτυχία θα είναι ένα καλό δώρο στους φίλους της ομάδας μας ενόψει και των εορτών που έρχονται».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook