Μια νέα ιστοσελίδα, αφιερωμένη στους celebrities και στους ανθρώπους της showbiz, δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Πρόκειται για το infactor.com, την πρώτη ελληνική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης καλλιτεχνών, η οποία ήδη λειτουργεί στο διαδίκτυο!



Τι ακριβώς είναι το Infactor
;

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα μέσο προώθησης των διάσημων ή μη καλλιτεχνών, των ανθρώπων που έχουν καλλιτεχνική φλέβα, είτε ασχολούνται με τη μουσική, την ηθοποιϊα, το μόντελινγκ, τον χορό, τη φωτογραφία, τον χώρο της διασκέδασης.

Είναι ένα social network που «ειδικεύεται» μεταξύ άλλων και στην εύρεση θέσεων εργασίας καλλιτεχνών.

Μέσα από το Ιnfactor μπορεί ο καλλιτέχνης να δημιουργήσει το δικό του επαγγελματικό δίκτυο, να δημιουργήσει φιλίες και να αναπτύξει επαγγελματικές συνεργασίες.

Διατηρώντας ο καλλιτέχνης ένα online προφίλ στο Infactor, έχει τη δυνατότητα να προβάλλει τη δουλειά του σε επιχειρήσεις και συνεργάτες σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Το προφίλ του είναι άμεσα προσβάσιμο με βίντεο, φωτογραφίες, στατιστικά επισκεψιμότητας.

\"http://www.infactor.com/css/images/talent_register.png\"

Fan-Club

Μέσω του Ιnfactor ο καλλιτέχνης έχει τη δυνατότητα να προβάλλει τη δουλειά του σε επαγγελματίες, να «χτίσει» το ατομικό του fan-club και να αποκτήσει άμεση επαφή με τους θαυμαστές του, οι οποίοι θα μπορούν να βλέουν τα νέα του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, να επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων και να ζητάνε αυτόγραφο!

Κάντε το Infactor καθημερινή σας συνήθεια!


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook