Αναμφίβολα, η εγκατάσταση υγραερίου έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας, αφού προσφέρει μεγάλη οικονομία κατά την κίνησή μας με το αυτοκίνητο.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για την εγκατάσταση της υγραεριοκίνησης, αλλά θα σας παραθέσουμε τα σημαντικότερα.

1-Οικονομία που μπορεί να φτάσει έως και το 50% στα έξοδα κίνησης του αυτοκινήτου μας, διότι το κόστος του λίτρου για το υγραέριο είναι αρκετά χαμηλό (0,80 ευρώ/λίτρο) σε σχέση με τη βενζίνη (1,65 ευρώ/λίτρο)

2-Με την εγκατάσταση του κιτ υγραερίου το αυτοκίνητο διαθέτει πλέον 2 ξεχωριστά ρεζερβουάρ (βενζίνης και υγραερίου), κάτι που σημαίνει ότι αυτομάτως διπλασιάζεται η αυτονομία στις μετακινήσεις σας.

3
-Το υγραέριο, ως εναλλακτικό καύσιμο είναι πολύ φιλικό στο περιβάλλον με αποτέλεσμα οι εκπομπές ρύπων ενός κινητήρα που χρησιμοποιεί υγραέριο είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με την χρήση του βενζινοκινητήρα.

4-Η χρήση του υγραερίου δεν επιβαρύνει τον κινητήρα, έτσι υπάρχει μικρότερη μηχανική φθορά στον κινητήρα, με αποτέλεσμα να επιμηκυνθεί η διάρκεια ζωής του.

5
-Και τέλος, το υγραέριο είναι ένα καύσιμο που δεν νοθεύεται, επομένως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να προκληθούν φθορές λόγω νοθευμένου καυσίμου.

(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook