Το σκίτσο του νέου 4θυρου μοντέλου με την ονομασία Forte που αναμένεται το 2013 διέρρευσε στο διαδίκτυο, αναδεικνύοντας πως η Kia ετοιμάζει πολύ ελκυστικά σχέδια για το άμεσο μέλλον.

Το Forte υπάρχει ήδη σε κάποιες αγορές του κόσμου, ως μια ενδιαφέρουσα επιλογή στη γκάμα της Kia. Όμως φαίνεται πως η φίρμα έχει σημαντικά σχέδια για το μοντέλο της, αφού η επόμενή του γενιά αναμένεται να σταδιοδρομήσει εμπορικά στις περισσότερες παγκόσμιες αγορές.

Για αυτό και όπως «μαρτυρούν» τα συγκεκριμένα σκίτσα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο φαίνεται πως η φίρμα επενδύει σε ένα πολύ ενδιαφέρον σχεδιαστικά μοντέλο που θα έχει την αισθητική ως ένα από τα δυνατά του όπλα.

Mε 4θυρο κουπέ στυλ

Mε βάση την τάση της εποχής, οι αυτοκινητοβιομηχανίες δίνουν κουπε στυλ στα 4θυρα μοντέλα τους προκειμένου να τους χαρίσουν περισσότερο συναίσθημα στην εμφάνιση. Αυτό έχει επιλέξει και η Kia στην περίπτωση του 2013 Forte, δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον σύνολο.

Σε κάθε περίπτωση, δίχως να έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα τα τεχνικά στοιχεία του αυτοκινήτου, εκτιμάται πως εμπορικά θα δραστηριοποιηθεί στη μικρομεσαία ή στη μεσαία κατηγορία και από τεχνολογικής άποψης θα έχει προφίλ πολύ φιλικό προς το περιβάλλον.

\"http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/390/NEWS/forte2013.jpg\"


(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook