Πρώτη καλεσμένη στο «Βράδυ» της Παρασκευής με τον Πέτρο Κωστόπουλο βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τη γνωστή ηθοποιό και τραγουδίστρια να μιλάει για τον χωρισμό που της κόστισε αρκετά λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Dancing On Ice: «Δεν ήταν Αμερικάνος, ήταν Έλληνοαμερικάνος. Δεν ήταν αυτός ο λόγος όμως που χωρίσαμε. Σταμάτησα για λίγο καιρό να έχω πίστη στους ανθρώπους. Δεν ήταν το πρόβλημα ερωτικό, ήταν ανθρώπινο. Έπεσα σε μια λούμπα περίεργη αλλά έχω βγει πολύ δυναμικά».

«Τρελάθηκα όταν μου το είπε» δήλωσε για τα κολακευτικά σχόλια της Έλενας Παπαρίζου προς το πρόσωπό της ενώ για την απόδοσή της στο χορευτικό show είπε: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι μισό. […] Για μένα ήταν πολύ άσχημο όταν είπαν ότι δεν αξίζω τη βαθμολογία, ότι είμαι χαϊδεμένη σας. Από πού με ξέρατε για να με αγαπάτε;»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αποκάλυψε μάλιστα πώς λειτουργεί στην προσωπική της ζωή: «Είμαι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που δείχνω. Είμαι πολύ παραδοσιακή γυναίκα» ενώ τόνισε: «Όταν είναι να έρθει αυτός που πρέπει, θα έρθει, μην ανησυχείς».

Ακόμα, μίλησε για τα κολακευτικά σχόλια που δέχεται από το γυναικείο φύλο: «Μου την πέφτουν γυναίκες. Όχι πρόστυχα! Με πλησιάζουν γυναίκες πολύ, μου λένε πολύ ωραία πράγματα, τους αρέσουν τα ρούχα που φοράω, ο τρόπος που μιλάω. Δεν με φλερτάρουν οι άντρες. Ο τελευταίος (που μου την έπεσε) ήταν περίπου πριν ένα χρόνο».

Πώς γίνεται όμως να δηλώνει ευαίσθητη ενώ έχει το προφίλ ενός πολύ ροκ ανθρώπου; «Οι πιο ωραίες μπαλάντες που έχουν γραφτεί στην ιστορία της μουσικής είναι ροκ» απάντησε. «Εμένα το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι το ταλέντο. Αγαπώ τη μουσική και μου αρέσουν οι μουσικοί. Τρελαίνομαι με τους κιθαρίστες».

Ακόμη, για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε: «Περνάω πάρα πολύ ωραία. Αν ρωτάς αν κοιμάμαι μόνη μου το βράδυ, σου απαντώ κάποιες φορές ναι, κάποιες φορές όχι».  Επίσης, δεν θέλησε να απαντήσει αν το στήθος της είναι αποτέλεσμα μιας αισθητικής επέμβασης αλλά απάντησε με νόημα: «Η επιστήμη πάντα με βοηθάει εμένα, είμαι παιδί της επιστήμης».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση της με την απιστία: «Δεν μου αρέσουν τα κέρατα» λέγοντας: «Έχω ρίξει κέρατο αλλά το είχα πει. Είχα προειδοποιήσει αν συνεχίσεις να μην με σέβεσαι … Πάντως όταν το κάνεις αισθάνεσαι άβολα, εγώ τουλάχιστον» ενώ αποκάλυψε: «Έπαθα χοντράδα σε σχέση μου αλλά έφυγα κυρία. Ήμουν για αρκετά χρόνια κιόλας με κάποιον που ήταν αθλητής, δεν ήταν Έλληνας ούτε αυτός, ο οποίος μου είχε κάνει και πρόταση γάμου, και ήταν ήδη παντρεμένος. Και εγώ για τέσσερα χρόνια δεν το ήξερα […] Οι μεγαλύτεροι άντρες από μένα, με έχουν πληγώσει. Οι μικρότεροι με προσέχουν».

(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook