Σήμερα το μεσημέρι όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ, ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κύριος Σταύρος Αδαμίδης, επισκέφθηκαν τα 110 παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας, τους υποδέχτηκαν και τους ξενάγησαν στους θαλάμους και στους χώρους της Ογκολογικής Μονάδας όπου έμειναν πολλή ώρα με τα παιδιά μοιράζοντάς τους πολλά δώρα, αυτόγραφα και βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κύριος Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει συνεχές πολιτιστικό και κοινωνικό έργο. Θέλουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά που δίνουν μάχη για τη ζωή τους και θα είμαστε εδώ για ότι χρειαστούν».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά που δίνουν εδώ μια πολύ σημαντική μάχη. Θέλω να ευχηθώ να έχουν την υγεία τους και με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματά τους. Κουράγιο στις οικογένειες τους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις και θέλω να συγχαρώ τη κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη που φρόντισε γι’ αυτές».

Επίσης οι παίκτες της ΑΕΚ πρόσφεραν στη κυρία Βαρδινογιάννη μια φανέλα της ΑΕΚ και μια μπάλα ποδοσφαίρου, και τα δυό με τις υπογραφές τους.

Η κυρία Βαρδινογιάννη τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για το ξεχωριστό παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας που δίνουν με την επίσκεψή τους αυτή λέγοντας: «Η επίσκεψή σας στο Νοσοκομείο μας, μας προκαλεί μεγάλη χαρά και ιδιαίτερα στα παιδιά που δίνουν μια σκληρή μάχη για τη ζωή.Τους δίνετε, έτσι, δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Δίνετε ένα έξοχο παράδειγμα ήθους και κοινωνικής αλληλεγγύης με ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς συμπίπτει με τον χθεσινό εορτασμό της Ημέρας για τον Παιδικό Καρκίνο. Η συμπαράστασή σας, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το έργο μας, έχοντας στο πλευρό μας έναν ακόμα μεγάλο σύμμαχο: την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και σας εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook