Άρωμα Χριστουγέννων από σήμερα στα Χανιά. Ο Υπαίθριος Πολυχώρος Πλατανιά προσκαλεί όλους τους Χανιώτες, αλλά και όλους τους Κρητικούς να τιμήσουν με την παρουσία τους την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων. 

Υπενθυμίζουμε ότι σε όλη την διάρκεια λειτουργίας του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, παιδιά και.….μεγάλα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με το Καρουζέλ, το Τρενάκι των Γιορτών, στο Καράβι με την τεράστια τσουλήθρα και τον απίθανο καταπέλτη, να γνωρίσουν τον Άη Βασίλη, να περιηγηθούν στην Mini Gallery μας, να γνωρίσουν τον σιωπηλό Κόσμο του βυθού, στην γωνιά του ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΣΜΟΥ, να μάθουν για την χλωρίδα & την πανίδα του Εθνικού Δρυμού της ΣΑΜΑΡΙΑΣ, να κάνουν μια βόλτα στα περίπτερα των ΓΙΑΤΡΩΝ του ΚΟΣΜΟΥ, του συλλόγου προσφοράς & στήριξης ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ και του Α.Ο.Πλατανιά με παλιές φωτογραφίες από την εποχή της ίδρυσης του…

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

12:00  – 12:30  Παρουσίαση εργασίας & ταινία για τον Αλεξ.Παπαδιαμάντη

12:30 – 13:00  Κρυπτόλεξο & Ακροστιχίδες Χριστουγέννων

13:00 – 16:00 Μπαλονοκατασκευές  και διασκέδαση για τους μικρούς μας φίλους

18:00 – 19:00 Στην Μικρή Σκηνή, οι Κλόουνς ΖΙΝ-ΖΙΝ & ΦΥΣΤΙΚΙ παρουσιάζουν το νέο τους πρόγραμμα με πολλές – πολλές εκπλήξεις!

18:30 – 19:30 Κατασκευές Χριστουγέννων

19:30 – 20:00 Επίσημη έναρξη Γιορταστικών εκδηλώσεων ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ – Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

20:30 ΝΥΚΤΕΣ ΓΙΟΡΤΩΝ στην Μικρή Σκηνή του Πολυχώρου. Την αυλαία ανοίγουν ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΑΪΝΑΚΗΣ (μπουλγαρί, μπουζούκι, τραγούδι), με ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟ (κιθάρα, τραγούδι) και τον ΧΑΒΙΖ ΑΚΟΥΡ (κρουστά). Θα τους ακούσουμε σε \”Ταμπαχανιώτικα\”, παλιά Ρεμπέτικα και Σμυρνέϊκα τραγούδια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

11:00 – 12:00 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια – Σταυρόλεξο Χριστουγέννων, Θεατρική απαγγελία Χριστουγεννιάτικου Διηγήματος

12:00 – 15:00 Παιχνίδια και τρελλή διασκέδαση για τους μικρούς μας φίλους, με τον Κλόουν ΠΕΠΙΤΟ

18:00 – 19:00 Οι Κλόουνς ΖΙΝ-ΖΙΝ & ΦΥΣΤΙΚΙ διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους σε ένα εκπληκτικό πρόγραμμα!

20:00 – 21:00 Επιτραπέζιο Παιχνίδι ΣΦΟΥΓΑΤΟΥ, Ανάγνωση ποιήματος – Χριστουγεννιάτικες Ευχές

Και μην ξεχνάτε! Όλες τις ώρες λειτουργίας του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, μπορείτε να συνεισφέρετε κοινωνικά, προσφέροντας ΦΑΡΜΑΚΑ που δεν τα χρειάζεστε, όπως και καλοδιατηρημένα ΒΙΒΛΙΑ και ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Προσφέρετε σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη και ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ, ΔΩΡΕΑΝ Λαχνούς Ενίσχυσης, συμμετέχοντας στην μεγάλη μας κλήρωση με δώρα αξίας πάνω από 10.000 ευρώ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook