Πρόσκληση για το κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στον Άγιο Νικόλαο σε μικρούς και μεγάλους με θέμα «Το μεγάλο ταξίδι του \”Χοχλιού της Σπιναλόγκας\”».

Είναι μια ιστορία για χοχλιούς ή για λαγούς;

Ή μήπως για χοχλιούς που εκμεταλλεύονται τον… μακάριο ύπνο των λαγών και παρά τα προγνωστικά θα τερματίσουν πρώτοι; Σας ενδιαφέρει ο τερματισμός ή το ταξίδι; Παίζετε για να κερδίσετε ή για να απολαύσετε τη χαρά του παιχνιδιού;
Μήπως για να περάσετε μια ξέγνοιαστη μέρα, μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητάς σας; Για να περάσετε καλά με τους φίλους σας;

Τα βραβεία πάντως θα είναι διήμερα σε αγροτουριστικά ξενοδοχεία της Κρήτης και άλλα «παρεϊστικα» δώρα. Προετοιμάστε τη μεταμφίεσή σας. Μεταμφιέστε και το όχημά σας. Και ελάτε να δώσουμε κέφι στην καθημερινότητά μας και στoν τόπο μας.

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού φέτος στον Άγιο Νικόλαο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης 10 π.μ. από τη Μαρίνα. Θα παρελάσουμε μεταμφιεσμένοι στους δρόμους του κέντρου της πόλης και έπειτα θα ξεκινήσουμε.

Αιτήσεις συμμετοχής στο βιβλιοχαρτοπωλείο ΓΡΑΦΗ (οδός Πολυτεχνείου) ή στο κατάστημα ΟΠΤΙΚΟΝ (στην πλατεία), έως την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 28410-26.422, 28410-25.414, 6973-698.911, στη σελίδα στο Facebook (ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 2011) και στην ιστοσελίδα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook