Την εκτίμηση ότι η περιοχή των Αγίων Αποστόλων απειλείται σοβαρά με εκποίηση εξέφρασε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος βρέθηκε στην περοχή, στο πλαίσιο δενδροφύτευσης που διοργάνωσε ο σύλλογος ΠΡΟΤΑ Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων δήλωσε με νόημα ότι οι Άγιοι Απόστολοι έχουν μπεί στο στόχαστρο κάποιων και προανήγγειλε την διοργάνωση εκδήλωσης ευαισθητοποίησης, το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, ενάντια στην εκποίηση και τσιμεντοποίηση της περιοχής.

Επιπλέον, ο κύριος Σκουλάκης ερωτώμενος σχετικά, δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του και να κατονομάσει ποιοί είναι αυτοι που έχουν βάλει στόχο τους Αγίους Αποστόλους.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι η συζήτηση για το ενδεχόμενο εκποίησης των Αγίων Αποστόλων, στο πλαίσιο των ιδιωτικοποιήσεων που σχεδιάζονται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, είχε ανοίξει από τον επίτιμο πρόεδρο της Ν.Δ. , Κώστα Μητσοτάκη.

Στις 7 Σεπτεμβρίου ο κ.Μητσοτάκης σε επίσκεψή του στον Δήμαρχο Χανίων είχε προβλέψει ότι ανοίγει ξανά το θέμα των Αγίων Αποστόλων και είχε ταχθεί μάλιστα, υπέρ της αξιοποίησης της περιοχής με ανέγερση ξενοδοχείου σε αυτήν.

(Νέα Τηλεόραση)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook