Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΟΤΕ, με τη διοίκηση του Οργανισμού να αποφασίζει εντός της ημέρας μετακινήσεις υψηλόβαθμών στελεχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετακινούνται όλοι οι γενικοί διευθυντές του Οργανισμού, ενοποιούνται διευθύνσεις και τις θέσεις τους καταλαμβάνουν ανώτατα στελέχη της Cosmote.

Ένας εξ’ αυτών, ο κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, νυν γενικός εμπορικός διευθυντής του ομίλου Cosmote, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, προαλείφεται για την θέση του γενικού εμπορικού διευθυντή του ομίλου. Αλλά και ο κ. Γεώργιος Αθανασόπουλος, γενικός διευθυντής λειτουργιών και συστημάτων πληροφορικής στη θυγατρική του ΟΤΕ αναμένεται να λάβει την αντίστοιχη θέση του ομίλου.

Επίσης, η διοίκηση του ΟΤΕ προσανατολίζεται στην σύσταση εταιρείας συμμετοχών στην οποία θα υπαχθούν όλες οι θυγατρικές του ομίλου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο βήμα έγινε προ μηνός με την τοποθέτηση της νομικής συμβούλου της Cosmote, κυρίας Ειρήνης Νικολαΐδη στη νεοσυσταθείσα θέση του Νομικού Συμβούλου Ομίλου ΟΤΕ – Εκτελεστικού Γενικού Διευθυντή Νομικών και Ρυθμιστικών Θεμάτων.

capital.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook