Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, κατηγορούμενη για εμπρησμό από πρόθεση και για απειλή, θα καθίσει μια 51χρονη νοικοκυρά, κάτοικος Aφάντου Pόδου και προσωρινά Xάλκης, που προκάλεσε δύο φορές πυρκαγιά στην οικία του πρώην αντιδημάρχου Χάλκης, επικεφαλής της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο σήμερα και αρχηγού της παράταξης «Χάλκη με όραμα» κ. Tάκη Xρυσοβέργη, λόγω… ερωτικής απογοήτευσης!

Ο κ. Χρυσοβέργης, ένας εκ των πρωταγωνιστών του γνωστού ντοκιμαντέρ – ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «Οι Κολοσσοί του έρωτα», που αφορούσε τα καμάκια της Ρόδου της δεκαετίας του ’70, έγινε εκείνη την εποχή γνωστός με το προσωνύμιο «Θεός». Προσωνύμιο που τον ακολουθεί μέχρι σήμερα.

Η 51 ετών κατηγορούμενη που έμεινε και προσωρινά κρατούμενη στη γυναικεία πτέρυγα των δικαστικών φυλακών Kορυδαλλού φέρεται να προκάλεσε πυρκαγιά στην οικία του κ. Χρυσοβέργη την 12η Φεβρουαρίου 2007 και την 16η Ιουνίου 2007. Την τελευταία φορά μάλιστα, εντός της οικείας βρίσκονταν εκείνη την ώρα και οι δύο αδελφές του κ. Χρυσοβέργη, ηλικίας 46 και 43 ετών, αλλά και το μόλις τεσσάρων μηνών ανιψάκι του.
Η κατηγορούμενη μετά την σύλληψή της υποστήριξε ότι προέβη στην πράξη αυτή λόγω ερωτικής απογοήτευσης. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι τελούσε σε σύγχυση διότι έκανε χρήση ισχυρού αγχολυτικού χαπιού, το οποίο λαμβάνει στα πλαίσια θεραπείας που βρίσκεται, μαζί με αλκοόλ και συγκεκριμένα με ουίσκι.

O κ. Χρυσοβέργης διέψευσε ότι η αιτία για την επίθεση που δέχτηκε ήταν η ερωτική αντιζηλία της 51χρονης με την οποία είχε μια «περιπέτεια» προ τριετίας από το συμβάν και αποδίδει την επίθεση σ’ άλλα αίτια υποστηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι πίσω από την επίθεση που δέχτηκε κρύβονται πολιτικοί του αντίπαλοι.

 dimokratikionline

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook