Ξεκινούν από σήμερα οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Σητεία που διοργανώνουν ο Δήμος, Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, σύλλογοι και φορείς της πόλης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου:

Στο Αμφιθέατρο της Εστίας, 4-6 μ.μ., παιδιά ομάδων του Σώματος Ελλήνων Οδηγών, θα παρουσιάσουν διασκευή γνωστού θεατρικού έργου.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου:

Στον Τεχνοχώρο του Δήμου Σητείας, θα λειτουργήσει έκθεση Σητειακών δημιουργών. Τα εκθέματα θα είναι ΚΟΣΜΗΜΑ-ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ-ΚΟΛΑΖ-ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΑ -ΠΛΕΚΤΑ κ.α. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή από τις 19 Δεκέμβρη έως και τις 6 Γενάρη του νέου Έτους. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από τις 16 μ.μ. έως και τις 21.30 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 π.μ. έως τις 22 μ.μ.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2011:
Την Προπαραμονή των Χριστουγέννων το Σώμα Ελλήνων Οδηγών Σητείας περιδιαβαίνει την πόλη και μας εύχεται Χρόνια Πολλά με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες .

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2011:
Την Παραμονή των Χριστουγέννων η Φιλαρμονική του Δήμου Σητείας περιδιαβαίνει την πόλη και μας εύχεται Χρόνια Πολλά με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες .

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011:
«Η υποδοχή του Αϊ Βασίλη με φαναράκια»: Αποχαιρετισμός του Παλαιού Χρόνου και υποδοχή του Αϊ Βασίλη και του Νέου έτους. Οργάνωση: Δημοτική Κοινότητα Σητείας ‘Παιδιά ραντεβού το Σάββατο 31.12.2011 στις 18:00 στο λιμάνι της πόλης’

Ο Άγιος Βασίλης

Ραντεβού λοιπόν στο άγαλμα του ποιητή Βιτσέντζου Κορνάρου στο λιμάνι της πόλης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Σάββατο 31.12.2011 στις 18:00 ακριβώς!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook