Η 28χρονη τραγουδίστρια, με καταγωγή από τη Δανία, μαζί με τον 24χρονο Ιταλό πρωταθλητή του πατινάζ φωτογραφίζονται για το ΟΚ! και κάνουν τις δικές τους προβλέψεις για τον μεγάλο νικητή του Dancing on Ice.

Shaya, πώς σου φαίνεται όταν βλέπεις παλιές φωτογραφίες ή βιντεοκλίπ από την εποχή που ήσουν μέλος των Hi 5;
Χαμογελάω γλυκά όταν με βλέπω με τα σημάδια της ακμής ή με τα παραπανίσια κιλά, αλλά νιώθω και υπερήφανη για όλα αυτά που είχαμε καταφέρει τότε. Δεν είναι λίγο να είσαι σε μία εκπομπή στην τηλεόραση για τρεις μήνες και μετά να δίνεις συναυλία μπροστά σε δεκατρείς χιλιάδες άτομα. Ήμουν πολύ μικρή τότε και κρατάω πολύ τρυφερές αναμνήσεις από εκείνα τα χρόνια.

Ποια είναι η πιο αυστηρή δίαιτα που έχεις κάνει;
Όταν ήμουν δεκαοκτώ, πριν ακόμα δηλώσω συμμετοχή στο Pop Stars, είχα φτάσει σε σημείο να τρώω εκατό γραμμάρια πρωτεΐνης την ημέρα. Παράλληλα, έκανα πολλές ώρες γυμναστική, τρώγοντας ουσιαστικά τίποτα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να νιώθω αδύναμη, να μου πέσουν τα μαλλιά και να φτάσω στα όρια της νευρικής ανορεξίας. Τελικά, το μόνο που κατάφερα ήταν να καταστρέψω τον οργανισμό μου, ενώ τώρα τρώγοντας υγιεινά και σωστά, χωρίς να στερούμαι τίποτα, μπορώ να έχω το επιθυμητό βάρος.

Όταν διαλύθηκαν οι Hi 5 φοβήθηκες ότι μπορεί ο κόσμος να σε ξεχάσει;
Ήταν πολύ τρομακτικό. Όταν ξέρεις ότι αυτό που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου είναι να τραγουδάς, τρομοκρατείσαι και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να μην το ξανακάνεις. Ακόμα και η αίσθηση του να είσαι μόνος σου στη σκηνή, όταν έχεις συνηθίσει να είσαι μαζί με άλλα τέσσερα κορίτσια, είναι διαφορετική. Εγώ συνέχισα να τραγουδάω σε διάφορα κέντρα, αλλά η πορεία δεν ήταν καθόλου εύκολη.

\"http://im2a.yupi.gr/y2/icemax_620_9b69b7542538d460db15c1a88c8d30c7.jpg\"

Πολλοί πιστεύουν ότι οι τραγουδιστές που βγαίνουν από τα talent shows είναι αναλώσιμα προϊόντα και σπάνια τους δίνεται δεύτερη ευκαιρία.
Πολλοί έλεγαν για εμένα ότι είμαι καμένο χαρτί. Πίστευαν, δηλαδή, ότι αφού διαλύθηκε το συγκρότημα, και τα πέντε κορίτσια έχουμε τελειώσει. Κάποιοι άλλοι, πάλι, έλεγαν ότι επειδή δεν έχω πολύ καλή προφορά στα ελληνικά δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω δισκογραφία. Εγώ δεν το έβαλα ποτέ κάτω. Έκανα μαθήματα για να διορθώσω τα ελληνικά μου και συνέχισα την προσπάθεια. Κάπως έτσι βρέθηκα στη My group, όπου κάναμε κάποια αγγλικά τραγούδια και σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει και ένα ελληνικό.

Ξέρω ότι είστε μαζί με τον Μάνο Θεοφίλου.Γιατί δεν μιλάς ανοιχτά για τη σχέση σας;
Δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Θα μιλήσω όταν θα έχω πάρει την απόφαση να παντρευτώ. Τότε, όχι απλά θα το πω, αλλά θα θέλω να το ξέρει όλος ο κόσμος, γιατί νιώθω ότι ο γάμος είναι σαν μια γιορτή όπου γιορτάζεις τον έρωτά σου. Τώρα μπορεί να έχω μια σχέση, μετά μπορεί να έχω κάποια άλλη. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να μιλήσω αυτή τη στιγμή για την προσωπική μου ζωή.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook