Είτε βρίσκεστε στα ντουζένια σας και θέλετε να περνάτε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τη σύντροφο σας, είτε θέλετε να αναθερμάνετε μία σχέση που τελευταία δεν πάει πολύ καλά, ένα ρομαντικό θέρετρο είναι το ιδανικό μέρος για να απομονωθείτε.

Chiva-Som, Χουά Χιν – Ταϊλάνδη

\"romantic-resorts-1\"

Η βασιλική οικογένεια της Ταϊλάνδης είχε επιλέξει το Χουά Χιν για να κατασκευάσει το καλοκαιρινό παλάτι της και μόλις 7 μίλια μακριά από το ανάκτορο βρίσκεται το μαγευτικό παραθαλάσσιο θέρετρο, όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να νιώσει -έστω και για λίγο- σαν βασιλιάς. Αφού σας καλωσορίσουν με ένα ντόπιο ποτό, ένας ειδικός σύμβουλος θα σας βοηθήσει για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε στις ρομαντικές διακοπές σας. Αυτό μπορεί να περιέχει μαθήματα μαγειρικής, θεραπεία watsu, διαλογισμό, yoga, tai chi και massage με φυτικά προϊόντα, πριν απομονωθείτε με τη σύντροφό σας.

Pueblo Bonito Pacifica Resort, Κάμπο Σαν Λούκας – Μεξικό

\"romantic-resorts-2\"

Το θέρετρο των 154 δωματίων \”κερδίζει\” τα ζευγάρια με την ιδιωτική και \”παρθένα\” παραλία των 2,5 μιλίων. Εκεί δεν θα βρείτε τουρίστες με άγριες διαθέσεις ή ενοχλητικούς πλανόδιους μικροπωλητές. Έχετε το προσωπικό κρεβάτι στην παραλία κι επίσης μπορείτε να απολαύσετε ένα ρομαντικό γεύμα υπό το φως των κεριών και των αστεριών στην άμμο. Το θέρετρο διαθέτει 2 εξωτερικές θερμαινόμενες πισίνες με υποβρύχια μουσική, γήπεδα tennis κι έναν εξωτικό κήπο με κάκτους.

Couples Sans Souci, Ότσο Ρίος – Τζαμάικα

\"romantic-resorts-3\"

Στο πανέμορφο αμφιθεατρικό θέρετρο μπορείτε να απολαύσετε τη θέα της γαλάζιας θάλασσας από το μπαλκόνι του δωματίου ή να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας με ένα χαλαρωτικό spa. Υπάρχουν κοραλλιογενείς ύφαλοι για να εξερευνήσετε, αιώρες για να αποκοιμηθείτε υπό τους ήχους της φύσης και φανταστικό φαγητό για να απολαύσετε. Επιλέξτε το κοτόπουλο, είναι η σπεσιαλιτέ τους.

Excellence Punta Cana, Άγιος Δομίνικος

\"romantic-resorts-4\"

Το θέρετρο κατασκευασμένο σε στυλ αποικιακού χωριού σας μεταφέρει σε άλλες εποχές. Από το δωμάτιο σας μπορείτε να απολαύσετε την τεράστια αμμουδερή παραλία που βρίσκεται μπροστά από το θέρετρο. Έξι εστιατόρια, 10 μπαρ και 2 τεράστιες πισίνες με μαγευτική θέα στη θάλασσα συνθέτουν το σκηνικό. Η μέρα σας θα είναι γεμάτη με yoga, βόλτες με άλογα, ξάπλα στις αιώρες και ρομαντικές βόλτες με τη σύντροφο σας στην παραλία.

Royal Davui Island Resort, Νησιά Φίτζι

\"romantic-resorts-5\"

Έχοντας πρόσβαση μόνο με πλοίο ή ελικόπτερο, το θέρετρο θυμίζει παράδεισο. Δεκαέξι μεζονέτες κρυμμένες στη βλάστηση, με ιδιωτική πισίνα και δίπλα στη \”χρυσή\” αμμουδιά είναι το ιδανικό μέρος για να απομονωθείτε. Βουτιές δίπλα σε δελφίνια και θαλάσσιες χελώνες, ρομαντικά εστιατόρια και εξωτικά beach-bars συνθέτουν το μαγικό σκηνικό.


(madking)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook