Σ’ ένα καταπληκτικό παιχνίδι που έγινε στη Μοναχή Ελιά για τον όμιλο τίτλου της Α’ ΕΠΣΧ, Κρ. Αστέρας και Ασπίδα τα… μοιράστηκαν όλα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 4-4 (φώτο Γιάννης Χρυσός).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν τρεις φορές, 1-0, 2-1 και 3-2, η ομάδα του Ναυστάθμου «γύρισε» το ματς σε 3-4 και τελικώς το παιχνίδι με γκολ στις καθυστερήσεις ολοκληρώθηκε με 4-4.

Ο Κεκεράκης άνοιξε το σκορ στο 24’, για να ισοφαρίσει στο 26΄με φάουλ ο Κοτζαμάνογλου.

Στο 30’ ξανά ο Κρ. Αστέρας πήρε προβάδισμα με γκολ του Κεκεράκη, ενώ ο Μπορμπουδάκης ισοφάρισε στο 42’ από πάσα του Λούλου σε 2-2.

Στο 48’ ο Χαλιβελάκης κέρδισε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Κεκεράκης, ενώ από την… άσπρη βούλα έκανε το 3-3 ο Κοτζαμάνογλου.

Οι δύο ομάδες πάντως τονίζουν ότι τα πέναλτι που κέρδισαν ήταν ανύπαρκτα και δεν έπρεπε να τα καταλογίσει ο Γιουματζίδης.

Στο 85’ ο Βασιλείου από μπαλιά του Κατωτικίδη έκανε το 3-4, αλλά στο 90’ με φάουλ-βολίδα ο Κοκολαντωνάκης ισοφάρισε στο τελικό 4-4.

Οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι ήταν οφσάιντ το 3-4, ενώ η Ασπίδα θεωρεί το ίδιο για το 1-0, αμφισβητώντας και το φάουλ που καταλογίστηκε και προήλθε το 4-4.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook