Επιτακτική ανάγκη ήταν η νίκη επί του Πατούχα για την Ασή Γωνιά, ώστε οι «νεοφώτιστοι» να… ανασάνουν βαθμολογικά, με το τελικό 4-1 να σημαίνει και τη δεύτερη νίκη στο φετινό Περιφερειακό.

Το συγκρότημα του Γιάννη Κατσούλη… αποχαιρέτησε ιδανικά μία άκρως επιτυχημένη χρονιά και πηγαίνει στις διακοπές των εορτών ευελπιστώντας σε ακόμα καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα το νέο έτος.

Στο 29’ ο Δοντσίδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αποκόρωνα, που «καθάρισε» το παιχνίδι στην επανάληψη, όπου σημείωσε άλλα… τέσσερα γκολ, αλλά τα τρία στην αντίπαλη εστία και το ένα στη δική της.

Ο Μπαξεβάνης στο 51’ σημείωσε το 2-0 και τρία λεπτά αργότερα ο Χαρατσής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ακόμα ένα γκολ για την Ασή Γωνιά πέτυχε ο Καραδάκης στο 64’, ενώ για τον Πατούχα μείωσε στο 93’ ο… Κριάρης, στέλνοντας άθελά του την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

Ασή Γωνιά (Γιάννης Κατσούλης): Δημητριάδης, Κριάρης, Μανωλακάκης (66’ Αντουράκης), Τσικαλάς, Κεφάκης (85’ Γυπαράκης), Δοντσίδης, Χαρατσής, Σηφακάκης, Καραδάκης, Ιβάνοφ, Μπαξεβάνης (72’ Π.Γ. Γύπαρης).


Πατούχας (Λάκης Καργιωτάκης): Χωματάς, Ραπτάκης, Κάτελας (58’ Νικολάρας), Σουργιάς, Ματθαιάκης, Παπαδόπουλος, Καραντινάκης, Ζαφείρης (56’ Μπελιμπασάκης), Α. Καστελιαννάκης. Σούρσος (69’ Ι. Καστελιαννάκης), Κουτεντάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook