Δείχνοντας ότι μέσα στο… σπίτι του έχει άλλη δυναμική, ο Α.Ο. Χανιά επιβλήθηκε και του Αστέρα Μαγούλας με 2-0, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς στα Περιβόλια.

Το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη… επούλωσε άμεσα τις… πληγές από την ήττα στο Ρουφ, αλλά και από τα προβλήματα τραυματισμών και δείχνοντας χαρακτήρα ξεπέρασε το εμπόδιο ενός αντιπάλου, που είχε ενισχυθεί σημαντικά κατά την μεταγραφική περίοδο.

Στο 39’ ο Μπακάκης με εξαιρετική ενέργεια ανάγκασε τον Σωτήρχο να τον ανατρέψει και έδωσε την ευκαιρία στον Κορδονούρη με πέναλτι να δώσει προβάδισμα στον ΑΟΧ.

Η νίκη «κλειδώθηκε» στο 70’ μετά την ιδανική ενέργεια του Βαρουξάκη, που την ολοκλήρωσε με εύστοχο πλασέ.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της 2ης κίτρινης που δέχθηκε στο 87’ ο Σασκιαβάρας.

Α.Ο. Χανιά (Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Κορδονούρης, Βαρουξάκης (90\’ Παπαδάκης), Καμπλιώνης, Πλουσής (65\’ Σεληνιωτάκης), Βαν Ντερ Χουφτ (62\’ Μπρατσιάνι), Αργυρίου, Ανωγειανάκης, Τσαρτσίδης.

Αστέρας Μαγούλας (Στέλιος Βογιατζής): Αγριμάκης, Κουσούρης, Λάμπρου (76\’ Ρόκας), Τσούπρος, Κολοβός, Μάρρης, Σωτήρχος, Κονέ (46\’ Σασκιαβάρας), Καλογρίδης (46\’ Μπόργιας), Μανίκας, Οξύζογλου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook