Πραγματοποιώντας πολύ μεγάλη εμφάνιση ο Γιούχτας φρόντισε να μετατρέψει σε ένα υγειηνό περίπατο το υποτιθέμενο ντέρμπι με την Επισκοπή κερδίζοντας με 4-1 στις Αρχάνες και έδειξε ότι δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από 7 αγωνιστικές στον 10ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής.

Η υπεροχή των γηπεδούχων φάνηκε από τα πρώτα λεπτά όταν στο 4΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν προηγήθηκαν με 1-0 με πλασέ του Καλομοίρη και ενώ στο 2΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Κοζανίδη.

Πριν καλά καλά η Επισκοπή συνέλθει από το γρήγορο γκολ της ομάδας των Αρχανών ήρθε το 2-0 για τον Γιούχτα στο 10΄ με σκόρερ τον Δημήτρη Σκουλούδη που αφιέρωσε το γκολ στην αδικοχαμένη μητέρα του που έφυγε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν λίγες μέρες.

Στο 40΄ η Επισκοπή μπήκε ξανά στο ματς με τέρμα που σημείωσε ο Ταμάμης αλλά ο Γιούχτας στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53΄ πήρε και πάλι ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη κάνοντας το 3-1 με δυνατό σουτ του Σκουλούδη.

Το «κερασάκι» στην τούρτα για τους Αρχανιώτες έβαλε ο Βιτώρος στο 76΄ όπου με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Κασσωτάκης, Σεληνιωτάκης, Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης (84′ Σταχτιάρης), Βιτώρος, Καλομοίρης Χ., Σκουλούδης (54’ Μαραγκουδάκης), Γιακουμάκης, Καρβελάς (λ.τ.45’ Φερεντίνος)

Επισκοπή (Γιώργος Ξηράκης): Κελαϊδής, Μανταδάκης, Ζαμπετάκης, Αργυράκης, Μποτονάκης (65’ Μουρτζανός), Μπαστάκης, Αντιασβίλι (66’ Γωνιωτάκης), Σουμπασάκης, Ταμάμης, Κοζανίδης (77’ Φρατζεσκάκης) , Βελονάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook