Έσπασαν καρδιές στο Ατσαλένιο την Κυριακή το μεσημέρι καθώς ο ΠΟΑ δυσκολεύτηκε αρκετά για να κάψει την αντίσταση του μαχητικού Μινώταυρου αλλά στο τέλος με ένα γκολ του Βλαστού στο 89΄ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και να παραμείνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο με καλή αμυντική τακτική κράτησαν μακριά από την εστία του Συροκάκη τους γηπεδούχους και μάλιστα είχαν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ στο 34΄ όταν η κεφαλιά του Ψαράκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Συνάνη. Στη συνέχεια στο 37΄ ο ΠΟΑ πέτυχε γκολ με τον Γιώργο Γιακουμάκη αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσαϊντ από τον διαιτητή.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΟΑ αύξησε την πίεση του προς την εστία του πολύ καλού Συροκάκη και κατάφερε να λύσει τον «γόρδιο» δεσμό στο 89΄ όταν ο Γιώργος Γιακουμάκης σούταρε ο Συροκάκης απέκρουσε ασταθώς και ο επερχόμενος Βλαστός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το τελικό 1-0 για τον ΠΟΑ.

ΠΟΑ (Μανόλης Πατεμτζής): Συνάνης, Χαλκιαδάκης, Μαρκάκης, Πετράκης, Γιακουμάκης Γ (του Ν.), Καινουργιάκης, Μιχελακάκης (76’ Φραγκιαδάκης), Ανυφαντάκης (78’ Βλαστός), Γιακουμάκης Γ (του Μ.), Συσκάκης (90’ Βενιανάκης), Γιακουμάκης Π.

Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Συροκάκης, Γαλανάκης, Κουνέτας, Πατεράκης, Γκουντέλος (76’ Σταυρουλάκης), Καράκης (86’ Μαρινάκης), Βακαλουνάκης, Καλαϊτζάκης (77’Κοκολάκης), Τζαγκαράκης, Νταγκουνάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook