Φαίνεται ότι οι Ασίτες δεν μπορούν να ξεφύγουν εύκολα από το σύνδρομο των ισοπαλιών καθώς την Κυριακή έφεραν ακόμη μια ισοπαλία στην έδρα τους με αντίπαλο αυτή την φορά τον ΑΟΑΝ στο ντεμπούτο του Χρ. Καργιώτη στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Αυτή ήταν η 6η ισοπαλία για την ομάδα των Ασιτών στο πρωτάθλημα που μετά από εφτά αγωνιστικές αγνοεί ακόμη τη νίκη. Το τελικό 0-0 με τον ΑΟΑΝ αντικατοπτρίζει πλήρως και την εικόνα της αναμέτρησης αφού έγινε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις και στις δύο εστίες.

Οι γηπεδούχοι ξύπνησαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο 48΄ και στο 55΄ με τον Ποτηράκη , ενώ ο ΑΟΑΝ έχασε καλή ευκαιρία στο τέλος του αγώνα σε ένα σουτ του Μαραγκού για να «κλέψει» τη νίκη.

Ασίτες (Δαυίδ Φραγκιαδάκης): Ζαχαριουδάκης, Αντωνακάκης, Δεληστεφανής, Κοζορώνης, Γιακουμάκης, Ανδρεδάκης, Μπερερής, Ρουμπάκης Γ (76’ λ.τ. Ζουριδάκης), Δομάζος (26’ λ.τ. Τσερεβελάκης) , Καρδαμίτσης (88’ Ρουμπάκης Κ), Ποτηράκης

ΑΟΑΝ (Χρήστος Καργιώτης): Φιορέντζης, Μουτάκης, Μιντιούρης, Καουκάκης, Γκέκας, Φαγάς (67’ Δέλιος), Χαβάκης (74’ Κερδούκι), Καρνιάτης, Χατζιάι (87’ Κεφαλούκος), Μαραγκός, Πηγιάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook