Χωρίς βαθμούς παραμένει ο Ρούβας στον Νότιο Όμιλο της Football League 2 μετά και την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Μύρωνα Σηφάκη γνώρισε βαριά ήττα στη Γέργερη από τον ανώτερο Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Μεσαρίτες στάθηκαν καλά στο πρώτο μέρος και περιόρισαν τους φιλοξενούμενους αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν στο παιχνίδι .

Στο 55΄ ο Καραδέμητρος με φάουλ έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους που με δύο γκολ του Διαμάντη στη συνέχεια στο 73΄ με σουτ και στο 85΄ με κεφαλιά διαμόρφωσαν το τελικό 0-3.

Ρούβας (Μύρων Σηφάκης): Καλομοίρης, Γιαννακάκης, Κωνσταντάρας, Καραγιαννίδης, Ανυφαντάκης (69\’ Ξημεράκης), Σταθόγλου, Μαραγκάκης, Μπελίτσας (88\’ Καραταράκης), Ταχμαζίδης, Περογαμβράκης (75\’ Αντωνάκης), Φουκαράκης.

Απόλλων Σμύρνης (Στάθης Σταθόπουλος): Κόης, Δημογιάννης, Κοροβέσης, Κισκαμπάνης, Κύργιας, Σαββίδης, Λαζανάς (60\’ Μπιμπίρης), Μπιλίτσης, Τσιλιγκίρης (65\’ Διαμάντης), Καραδέμητρος (85\’ Κρουσταλέλης), Ζαχαρόπουλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook