Πολύτιμη ισοπαλία εκτός έδρας σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος κατάφερε να αποσπάσει ο ΠΑΟΚρουσώνα στην Ιεράπετρα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες και βάση αυτών σίγουρα δικαιούνται κάτι καλύτερο από το ματς όμως ο ΠΑΟΚρουσώνα άντεξε στην πίεση τους και μπόρεσε να «τσιμπήσει» τον βαθμό στο «Βουζουνεράκειο».

Η Αναγέννηση Ιεράπετρας προηγήθηκε στο 7΄ με τον Δεδελετάκη να εκμεταλλεύεται το λάθος του τερματοφύλακα Χωραφάκη και να κάνει το 1-0.

Οι Κρουσανιώτες μπόρεσαν να ισοφαρίσουν στο 65΄ με τον Σαλταπίδα όμως η Αναγέννηση απάντησε στην ισοφάριση των φιλοξενούμενων με χαμένη ευκαιρία από τον Δεδελετάκη στο 75΄ όπου με το σουτ του έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χωραφάκη. Παρά την πίεση της Αναγέννησης το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Αναγέννηση Ιεράπετρας (Νίκος Δεδελετάκης): Ταρτάλας, Τοψιδέλης, Μαστοράκης, Χατζάκης, Μακράκης, Λαμπράκης, Παϊσανίδης, Λαγουδάκης (80’ Μαραβέλας), Δεδελετάκης, Μπαριτάκης, Χρυσοφάκης (67’ Γερομαρκάκης)

Creta Pergola ΠΑΟΚ (Μανόλης Παπαματθαιάης): Χωραφάκης, Κάβαλος, Γεωργόπουλος, Σταυρακάκης, Κομπογεννητάκης, Οικονόμου (56’ Κουράκης Ν. (του Μιχ.), Μακατουνάκης, Μπέρκης, Μαμουλάκης (53’ λ.τ. Βατσινάς), Σαλταπίδας, Θεοδωράκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook