H ώρα της ανανέωσης για το Twingo ήρθε. Εμείς ταξιδέψαμε μέχρι το Μπιλμπάο της Ισπανίας για να οδηγήσουμε το πλήρως αναβαθμισμένο μίνι μοντέλο της Renault.

Την ιστορική και γραφική πόλη του Μπιλμπάο στην Ισπανία επέλεξε η Renault για να πραγματοποιήσει την πρώτη πανευρωπαϊκή οδηγική παρουσίαση του ανανεωμένου Twingo. Το μίνι γαλλικό μοντέλο φέρει αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση που ενισχύουν ακόμα περισσότερο το στυλ και το νεανικό του χαρακτήρα. Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νέα εμφάνιση του Twingo είναι το πολύ πιο δυναμικό, μοντέρνο και εμφατικό εμπρόσθιό του τμήμα, το οποίο έχει δεχτεί μια εκ των βάθρων αλλαγή.

Λιγότερο αισθητές είναι οι επεμβάσεις των ανθρώπων της Renault στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο διατηρεί τα αρκετά ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Αναλλοίωτη παραμένει η γκάμα των κινητήρων του ανανεωμένου Twingo, με τον ατμοσφαιρικό 1.200άρη των 75 ίππων και τον turbo των 100, να αποτελούν τις βενζινοκίνητες επιλογές. Στους diesel συναντούμε δύο εκδόσεις του 1,5 dCi με 75 και 85 ίππους. Σύντομα όμως περιμένουμε και ένα ακόμα μοτέρ «έκπληξη» στα 0,9 λίτρα.

\"http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/390/NEWS/twingo%20special-5.jpg\"

\"http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/390/NEWS/twingo%20special-4.jpg\"

(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook