Μια εφ\’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Μπέζος στο ένθετο  TV Έθνος της εφημερίδας \”Έθνος της Κυριακής\”, σχολιάζοντας την πίστη του κοινού στα τόσα χρόνια καριέρας, την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα αλλά και το “φαινόμενο” Τρύφωνας Σαμαράς.

Σύμφωνα με τον 55χρονο ηθοποιό, η μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν καλλιτέχνη είναι η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό του: «Η εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ο κόσμος με γεμίζει με χαρά αλλά και με ευθύνη φυσικά, γι’ αυτό και κάθε φορά δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να τον ανταμείψω για τον τρόπο που αγκαλιάζει τις σειρές μου. Είναι μια σχέση που πατάει σε γερά θεμέλια και που κρατάει χρόνια!».

Άραγε ο ίδιος θα γινόταν κριτής σε ένα τάλεντ σόου; «Αν είχε σχέση με το αντικείμενο μου και δεν γινόταν για να γίνουν φίρμες οι κριτές -όπως γίνεται συνήθως- αλλά για να βοηθηθούν νέες δυνάμεις, ναι, θα το έκανα. Αλλά κανείς δεν ασχολείται με τους συμμετέχοντες, εκτός κι αν κάνουν σκάνδαλα και…ροζ ιστορίες!», δήλωσε.

Ο δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε τον Τρύφωνα Σαμαρά, λέγοντας: «Έχει πλάκα, είναι αστείος, αλλά αυτή η υπερέκθεση του τον έχει κάνει γραφικό, για να μην πω μαϊντανό. Έχω την αίσθηση ότι δεν είναι βλάκας, άρα πρέπει να προσέξει και να μη λέει παντού “ναι” γιατί θα του γυρίσει μπούμερανγκ».

Αποκάλυψε πως εκπομπές σαν το \”Fab5\” δεν είναι της αισθητικής και του γούστου του, ενώ υποστήριξε την εμφάνιση των τούρκικων σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση, λέγοντας πως ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει από τον πανικό που βιώνει καθημερινά. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν οι ελληνικές σειρές μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού φυσικά και θα δει τις τούρκικες σειρές! Τι να δει; Τις αρλούμπες των πολιτικών σε talk shows ή τις ειδήσεις που αν τις δει ένας ξένος, θα φύγει τρέχοντας;».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook