Τη Ναταλία Γερμανού συνάντησε ο Τζώνη Καλημέρης το πρωί της Κυριακής, καλεσμένος στο «Μες στην καλή χαρά».

Η συζήτησή τους ξεκίνησε με τα συγχαρητήριά του για τη συνέχιση της εκπομπής της, ενώ μιλώντας για την κρίση στην τηλεόραση, ο ίδιος τόνισε: «Εγώ δεν κρατάω πολύ μεγάλο καλάθι. Αν χαμογελάσει λίγο ο χώρος, θα χαμογελάσει λόγω αυτών που συμβαίνουν στον Alpha και της επανόδου του Δημήτρη Κοντομηνά. Είμαι λίγο πιο αισιόδοξος για τον Alpha». Σε συνέχεια παλαιότερων δηλώσεών του, ο Τζώνη Καλημέρης είπε: «Θα υπάρξουν άνθρωποι τους οποίους τους έχουμε συνηθίσει να είναι στην πρώτη γραμμή, ο οποίοι λόγω συρρίκνωσης θα βρεθούν εκτός. Θα έχουμε πολλούς διασημοάνεργους. Υπήρξε μια γενιά ανθρώπων που έγιναν γνωστοί από την τηλεόραση».

Ποιά είναι τα πρόσωπα όμως που του λείπουν από την τηλεόραση;  «Ας πούμε ο Πέτρος Φιλιππίδης που περίμενα να τον δω στο” 50-50”. Και θεωρώ πως είναι και απαραίτητος. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένα γιγάντιο ταλέντο τηλεοπτικό, σαν να έχει γεννηθεί για αυτό το πράγμα. Πιστεύω θα τα καταφέρει. […] Αν υπάρξει ανάπτυξη στο πρόγραμμα, τότε πιστεύω θα επιστρέψει. Αλλά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε θα είναι δύσκολα και για τον Ανδρέα και για πολλούς ακόμη».

Βέβαια, η συζήτηση περιλάμβανε και μια \”πρόταση\” για νέα εκπομπή στη Ναταλία Γερμανού, στα πρότυπα του talk show που παρουσιάζει ο David Letterman (πολύ κοντά ως concept με το «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο), με την παρουσιάστρια του Alpha να απαντάει: «Αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελα να κάνω».  Ακόμη, ο Τζώνη Καλημέρης πρότεινε στη Ναταλία Γερμανού πώς θα ήταν να παρουσιάζει μια εκπομπή με «μια γυναικοπαρέα που θα σχολίαζε τα πάντα».

Δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφερθεί στην αναδιαμόρφωση της ΕΡΤ: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Κρατική Τηλεόραση, εφόσον υπάρχει πλέον πλεόνασμα, ειδικά τώρα που η ιδιωτική τηλεόραση έχει μικρύνει τις παραγωγές. Θα μπορούσε η ΕΡΤ, δεν λέω να χαρίσει λεφτά, αλλά να δημιουργήσει.»

Ακόμα, σχολίασε και κάποια συγκεκριμένα τηλεοπτικά πρόσωπα. Για τη Νάντια Μπουλέ είπε: «Κάνει πολύ μεγάλη έκπληξη. Βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή. Έχω ξαναπεί ότι η Νάντια είναι πολυεργαλείο. Τώρα φαίνεται ότι βρήκε αυτό που της ταιριάζει», ενώ για το «Δέστε τους» τόνισε: «Είναι ένα από τα προγράμματα της χρονιάς, που η επιτυχία τους έχει περάσει στο ντούκου. Μοιάζει πλέον σαν να είναι οι σωστοί άνθρωποι. Οι καιροί ζητούν χιούμορ, ζητούν σάτιρα. Παραλαμβάνουν μια ζώνη από την Ελένη, η οποία την κρατάει ψηλά». Όσο για τη διακοπή της συνεργασίας του Ηλία Ψινάκη και του ΑΝΤ1, ο ίδιος είπε: «Εμένα είναι η άποψή μου, που είμαι πιο παραδοσιακός, όταν έχεις κάποιον στη δούλεψη σου και διαφωνεί με κάτι έρχεται και το λέει σε εσένα. Αν δεν σου αρέσει πας και λες στον Γιάννη Λάτσιο \”δεν θέλω να συνεχίσω\”. Στην ουσία ο Ηλίας είχε δίκιο».

 

Για την Τζένη Μπαλατσινού είπε: «Μια χαρά τα πήγε η Τζένη. Πάρα πολύ καλή. Μου αρέσει που έχει περιοριστεί στον ρόλο του πασαδόρου και δεν διεκδικεί μεγαλύτερο ρόλο. Και έτσι υπηρετεί το show, δεν προσπαθεί να βγει πάνω από το show», ενώ για τη Μαρία Μπεκατώρου πρόσθεσε: «Μια επιτυχία της χρονιάς. Ένα κορίτσι της καθημερινότητας, της αρέσει εκεί που βρίσκεται, χαίρεται εκεί που είναι και το θέλει. Και εξαργύρωσε αυτά τα 15 λεπτάκια της δημοσιότητας. Επειδή πέρασαν πάρα πολλοί που πέρασαν και δεν κατάφεραν, η Μαρία μοιάζει να τα καταφέρνει. Το ότι τιμάει της ρίζες της, είναι πάρα πολύ σημαντικό».

 

Για τη μάχη της πρωινής ζώνης είπε: «Πιστεύω ότι έχει κριθεί. Θα συνεχίσουν να είναι πρώτοι ο Γιώργος με τη Φαίη και η Σϊσσυ με τον Χρήστο να είναι πολύ κοντά τους», ενώ για τη Ρούλα Κορομηλά ανέφερε: «Η Ρούλα δεν μου άρεσε καθόλου στο Big Brother. Αλλά συμφωνώ ότι επειδή είχε ανάγκη να δουλέψει, όταν σου προτείνουν κάτι θα το κάνεις, επειδή θες να δουλέψεις κι ας μη σου αρέσει. Την πρώτη χρονιά του Greek Idol η Ρούλα βγήκε πάνω από το σόου, ήταν αποθεωτική».

 

Κλείνοντας, ο Τζώνη Καλημέρης είπε: «Δεν πιστεύω ότι οι παρουσιαστές έχουν ημερομηνία λήξης. Οι αξίες είναι πολύ δύσκολο να χτιστούν. Αν χτιστούν όμως, γραπώνεσαι επάνω».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook