Με την ευχή να μη λείψει από κανέναν αίμα αυτά τα Χριστούγεννα, ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» διοργανώνει δύο ακόμη εθελοντικές αιμοδοσίες:

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 στο χώρο του Λυκείου Αλικαρνασσού, Αποστόλου Βαρδαξή 1, στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου, από τις 16:00-19:30, με κινητή μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, εντός της μονάδας αιμοδοσίας (στο ισόγειο, απέναντι από την παλιά κεντρική είσοδο) από τις 16:30-20:00.

Τονίζουμε ότι κάθε Εθελοντής Αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα, με την οποία μπορεί να καλύψει μελλοντική ανάγκη σε αίμα δική του η συγγενή του. Ο Αιματοκρήτης δε διαχειρίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο το αίμα που συλλέγεται στις αιμοδοσίες που διοργανώνει.

Σημειώνουμε, επίσης, ότι κατά τη διάρκεια των αιμοδοσιών πραγματοποιούνται ενημερώσεις και δειγματοληψίες για Δωρεά Μυελού των Οστών καθώς καθώς και ενημερώσεις ζευγαριών για Δωρεά Ομφάλιου Αίματος προς δημόσια χρήση.

Με ιδιαίτερη έμφαση συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για απόρους, ιδρύματα ή οικογένειες από το Νομό Ηρακλείου που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τέλος, οι εθελοντές του Αιματοκρήτη την παραμονή Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου 2011, θα σχηματίσουν μια παρέα καλαντάρηδων από μικρούς και μεγάλους, μεταφέροντας τη φετινή γιορτή τους στο δρόμο και δίνοντας το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης.

Ευχόμαστε «Ευτυχισμένα Χριστούγεννα» με Υγεία, Ειρήνη και Ευημερία σε όλον τον κόσμο και ειδικά σε εκείνους που τις άγιες αυτές ημέρες δοκιμάζονται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook