Με μια μίνι προετοιμασία που έκανε την Κυριακή και την Δευτέρα το πρωί ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει την Τετάρτη στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Μετά και την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Λεβαδειακού η ψυχολογία στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας είναι σε πολύ καλό επίπεδο και στόχος του Εργοτέλη είναι ακόμη μια νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό προκειμένου να υπάρξει συνέχεια για την κρητική ομάδα στη διοργάνωση του Κυπέλλου.

Ο Νίκος Καραγεωργίου μετά την τελευταία προπόνηση της Δευτέρας επέλεξε συνολικά 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Τρίτη το πρωί από το Ηράκλειο για την Θεσσαλονίκη όπου θα κάνει το απόγευμα ένα χαλάρωμα και θα μεταβεί την Τετάρτη στις Σέρρες για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι : Καβουσάκης, Πίρσον, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Βίσιο, Χαντί, Μπέτο, Σίλβα Ζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Μπέτο, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Ρέντζας και Καρέλης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ολίσε, Μπούντιμιρ, ο τιμωρημένος Κουτσιανικούλης και ο Ντατόμο που όλα δείχνουν ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για την κρητική ομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook