Με την ενεργό συμμετοχή δεκάδων εθελοντών εκπαιδευτών, πρόκειται να ξεκινήσουν στο Δήμο Φαιστού Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης σε οχτώ διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα.

Ο Δήμος Φαιστού, καινοτομεί προχωρώντας στη συγκεκριμένη εθελοντική δράση, ενώ θα αρχίσει τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης από τον Ιανουάριο.

Το σύνολο των μαθημάτων θα παρέχεται δωρεάν στους Δημότες του Δήμου Φαιστού.

Αιτήσεις συμμετοχής για τα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης μπορούν να καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι από αύριο Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, στο Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Φαιστού, στο 2ο Όροφο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην κ. Ειρήνη Σωπασή στο τηλέφωνο 28923 40 272.

Από την ερχόμενη Τετάρτη παράλληλα 21 Δεκεμβρίου, αρχίζει στο Δήμο Φαιστού το πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών από την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων, η οποία συμμετέχει επίσης εθελοντικά στο πρόγραμμα. Η συμμετοχή των εθελοντών εκπαιδευτών ήταν αξιοσημείωτη, ενώ με τη μαζική ενεργοποίηση πολιτών πρόκειται να καλυφθούν όλα τα γνωστικά αντικείμενα.

Συγκεκριμένα καλύπτονται στο πλαίσιο προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης, τα αντικείμενα Εκπαίδευσης Μεταναστών, Τεχνολογίες Πληροφορικής, Αθλητισμός, Αγροτικός Τομέας, Περιβάλλον, Τουρισμός, Ανάπτυξη, Σχολές Γονέων, Επιμόρφωση Στελεχών και Φορέων, Προεπαγγελματικές Δραστηριότητες για Γυναίκες και Εκπαίδευση στην Τρίτη Ηλικία.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook